Clicky

Conny, 55 jaar

  • Rustenburg, Den Haag
  • Oppas
  • Nanny
  • Gastouder

Omschrijving

Ik zit heel lang in de kinderbranch Ik heb de MBO KVJV = Kinderverzorging / Jeugdverzorging Gedurende mijn studie heb ik stage gelopen bij verschillende kinderdag en nascschoolse opvang.Verder heb MBO-SA/ SD Sociale dienstverlening,HBO MWD Maatschappelijkwerker gedaan. Na mijn studie heb ik gewerkt bij verschillende organisatie waar ik ervaring heb opgedaan met het kinderwerk zoals Raad voor de kinderbescherming, Verder heb ik bij De brugge, Blijf van mijn lijf,en DeBanjaard gewerkt als pedagogishe leiding gevende medewerker.Bij stichting svg heb ik als begeleidster voor het naar school brengen van de kinderen en naar huis brengen aangezien begeleiding noodzakkelijk was.Tevens heb ik op de zondagen als zondagsdagschool leidinggevende les gegeven.en doorde weeks als vrijwillge de kinder creche gedraaid.Waarom zou ik willen oppassen is omdat ik een lang gekoesterde droom en verlangen wil waarmaken namelijk het starten van een gastouderbureau,waar ik kinderen ik een goede verandwoorde opvang kunnen bieden waar ze veilig kunnen spelen en zich thuis kunnen voelen.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Spaans
Hoogste opleiding:
universiteit
Maximale reisafstand:
2 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons