Clicky

Bianca, 39 jaar

  • Bomenwijk, Heerhugowaard
  • Gastouder

Omschrijving

Ik ben Bianca, getrouwd en 34 jaar oud. Wij hebben zelf 4 kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Ik ben al 15 jaar met heel veel plezier gastouder.
Onze eigen kinderen zijn hier aan gewend. Ze kunnen het altijd goed vinden met de gastkinderen en vinden het gezellig. Ik vind regelmaat belangrijk, dit geeft kinderen een vertrouwd gevoel. Vooral de slaap-, eet- en drinkmomenten zijn een houvast voor de kinderen. Natuurlijk is er genoeg tijd om vrij te spelen en aandacht te geven aan wat een kind leuk vind om te doen. Ook luister ik graag naar jullie als ouders, wat jullie belangrijk vinden. 
Wij wonen in een rustige buurt met een groot speelveld / speeltuin voor de deur, waar geen auto's rijden. Op dit moment zijn er helaas geen plaatsen vrij. Per december komt er weer 1 plekje vrij op verschillende dagen. Voor vragen neemt u gerust contact met mij op!

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
2 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons