Clicky

Gozde, 22 jaar

  • Binnenstad Kampen, Kampen
  • Oppas
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hallo, ik heet gozde, ik ben 21 jaar, ik woon in kampen. ik heb best veel ervaring met huishoudelijke hulp en schoonmaken. Ik heb vanaf me 15de geleerd vanuit thuis hoe het moet. Ik heb een schoonmaakdiploma. Ik ben momenteel ook afentoe aan het schoonmaken bij een adres. Ik zou u graag willen helpen met wat u nodig heeft. Ik ben ook op zoek naar een oppas werk. Ik heb best veel ervaring met alle soorten leeftijden en ik hou ervan om met kinderen tijd door te brengen. Ik ben flexibel, spontaan en zorgzaam. Ik zou graag op uw kind willen passen. Daarnaast epileer ik met touw en hars ik. Dat kan bij u of bij mij thuis, wat u zelf het prettigst vindt. Ik hoor graag een reactie tegemoet.

Groet gozde

Moedertaal:
Turks
Andere talen:
Nederlands
Maximale reisafstand:
15 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Nee Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons