Clicky

Evie, 19 jaar

  • Griffioen, Middelburg
  • Oppas

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Evie en ik ben 18 jaar oud.
Ik ben op zoek naar een oppas adres omdat ik sinds kort ben gestopt met mijn opleiding en nu dus veel vrije tijd over heb. Het lijkt mij leuk om als oppasser te werken omdat ik altijd vrolijk word van kinderen en het leuk vind om met ze te werken.
Ik heb op Nehalennia Kruisweg gezeten waar ik de opleiding Zorg en Welzijn heb gedaan, tijdens die opleiding heb ik ook stage gelopen op de Klimopschool (groep 1) en het Springtij (groep 8).
Ik heb ook anderhalf jaar op Scalda Goes gezeten , in die tijd heb ik stage gelopen op de Franciscusschool (groep 1/2) en Gastouder gezin Kiekeboe.
Een paar jaar geleden heb ik wel eens opgepast op de kinderen van een vriend van mijn vader, die kinderen waren destijds 6 , 4 en 2 .

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons