Clicky

Nancy, 26 jaar

  • Westerweilanden-Elzenhoek, Vriezenveen
  • Oppas

Omschrijving

Mijn naam is Nancy. Ik ben 26 en woon met mijn vriend in Vriezenveen. Ik ben een rustige niet rokende meid die graag op kinderen past.

Ik heb al ruim 11 jaar ervaring met oppassen op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik heb bij verschillende oppasgezinnen opgepast. En wil eventuele licht huishoudelijke werk voor u verrichten.

Op dit moment ben ik afgestudeerd Pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Juni 2016 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. De afgelopen jaren heb ik stage gelopen op het speciaal onderwijs in de onder en bovenbouw. Op een basisschool groep 0,1, 2, 3, 4, 5 en op 2 kinderdagverblijven/ BSO's.

Het is hierdoor dan ook geen probleem voor mij om op speciale kinderen te passen. In overleg kan alles. Denk hierbij aan de uren, uurloon en de plek van oppassen. Bij interesse hoor ik graag van u.

Moedertaal:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons