Clicky

Suzanne, 29 jaar

  • Brunnepe, Kampen
  • Oppas

Omschrijving

Beste ouders,

Ik studeer aan de Pabo, dus pedagogische kennis is aanwezig. Dit doe ik deeltijd, wat betekent dat ik één donderdag in de maand naar school moet, één dag in de week naar stage en verder vrij ben. Deze vrije dagen wil ik graag vullen met oppaswerk.

Ik heb inmiddels drie jaar (stage) ervaring als leerkracht op verschillende basisscholen. Daarnaast ben ik Au Pair geweest bij twee verschillende gezinnen, heb ik vanaf mijn 14e altijd al veel opgepast en heb ik jarenlang veel met kinderen gewerkt op ponykampen.

Oppassen zou kunnen bij u aan huis, maar ook hier bij ons thuis. Ik woon samen met mijn vriend in een koophuis in Kampen. We hebben twee kleine hondjes en een tuin. Ook zijn er speeltuinen in de buurt.
Ik onderneem graag dingen met de kinderen, zoals naar het park gaan, naar het zwembad, of gewoon thuis lekker knutselen, bakken, etc. Helpen met huiswerk is uiteraard ook een optie.

Groetjes Suzanne

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
HBO
Maximale reisafstand:
50 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Ja Ja Nee
Do Ja Ja Nee
Vr Ja Ja Nee
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons