Clicky

Margo, 22 jaar

  • De Bezelhorst, Doetinchem
  • Oppas

Omschrijving

Hallo, ik ben Margo.
Ik ben dol op kinderen, en heb ongeveer 3 jaar ervaring. Oppassen doe ik graag, en ik doe het ook al sinds mijn 13e alleen. Voor die tijd paste ik ook op, maar dan samen met mijn zus. Ik ben overdag niet beschikbaar, omdat ik nog naar school ga, maar ik zou graag op vrijdag of zaterdagavonden oppassen, het liefst op jongere kinderen. Ik heb ervaring met oppassen. Ik ga regelmatig een vakantie naar mijn oom en tante, waar ik dan ook op de kinderen pas. Zij hebben 7 kinderen, tussen de 9 maanden en de 14 jaar. De oudste heeft natuurlijk geen oppas nodig, maar ik heb opgepast op de jongste 4 (2 van 5, 1 van net 4, en 1 van 9 maanden). Ik vind het erg leuk om te doen, en zou het graag ook voor andere mensen doen.
Referentie: 'Graag schrijf ik een referentie voor mijn nicht Margo, om haar aan te bevelen. Ik ken Margo uiteraard vanaf haar babytijd... Toen paste ik wel eens op haar. Inmiddels ben ik al 15 jaar getrouwd, en moeder van 7 kinderen. In vakanties komt Margo regelmatig bij ons logeren. Dit spreekt ze ruim van tevoren af. Iedereen in ons gezin vindt het gezellig wanneer zij komt! De oudere kinderen vinden het geweldig, want Margo speelt vaak spelletjes met hen. De jongere kinderen zijn dol op voorlezen, en daarvoor is Margo altijd te vinden. Ik vind het zelf gezellig als Margo komt. Ze is rustig, en past zich gemakkelijk aan in ons gezin. Ook neemt ze mij werk uit handen, door bijvoorbeeld ons jongste kindje lekker in bad te doen, of door gezamenlijk de warme maaltijd voor te bereiden. Margo neemt voldoende initiatief. Ook kan zij de kids prima corrigeren als dit nodig is. De opvoedstijl van Margo zou ik omschrijven als: betrokken, gezellig, beheerst én beslist. Eén dag zullen we niet snel vergeten; het was in de herfstvakantie twee jaar geleden, en Margo logeerde bij ons. Aan het begin van de middag viel Mark (toen 8) uit een boom, en brak zijn pols. Mijn man ging met hem naar het ziekenhuis. Terwijl mijn man daar was, viel Christa (toen 4) met haar fiets. Zij was gewond aan haar hoofd en moest naar de huisarts. Hoe gingen we dat doen? Gelukkig was Margo er om op te passen, zodat ik direct met Christa weg kon! Achteraf lachen we er nog wel eens om, maar op dat moment was ik zó blij dat Margo er was! Ik heb vertrouwen in Margo als oppas, en daarom beveel ik haar ook hartelijk bij anderen aan.'

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Nee
Di Nee Nee Ja
Wo Nee Nee Ja
Do Nee Nee Nee
Vr Nee Nee Ja
Za Nee Nee Ja
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons