Clicky

Renate, 50 jaar

  • Millingen, Zwolle
  • Huishoudelijke hulp
  • Gastouder

Omschrijving

Ik ben 49 jaar en ruim 24 jaar werkzaam geweest in het onderwijs.Ik ben spontaan, zorgzaam en verantwoordelijk en hou van aanpakken.Ik heb ervaring in onder en middenbouw en ben moeder van 2 pubers. Daarnaast ben ik Yoga docente, mantelzorger voor mijn oma, ondersteuner van een oudere mevrouw en een liefhebber van tuinieren.Vanwege mijn stralingsgevoeligheid(EHS) kan ik mijn oorspronkelijke werk helaas niet meer volledig doen. Toch ben ik graag zinvol en sociaal bezig. Ik zoek werk als ondersteuner van mensen die zelf bepaalde dingen niet meer kunnen: bijv werkzaamheden in de tuin/begeleiding bij wandelen/fietsen, werkzaamheden in huis, honden uitlaten of bij alleenstaande oudere mensen die graag wat gezelschap of ondersteuning willen bij activiteiten.
Wilt u graag hulp en mag de wifi uit, (of heeft u geen wifi), dan kunt u mij een berichtje doen.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Duits
Engels
Hoogste opleiding:
HBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Ja Ja Nee
Do Ja Ja Nee
Vr Nee Nee Nee
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons