Clicky

Johanna, 59 jaar

  • Schoonhorst, Zwolle
  • Huishoudelijke hulp
  • Oppas
  • Nanny
  • Gastouder

Omschrijving

Ik werk als zelfstandig onderneemster met dit werk, die spontaan,open mind, met enorm veel ervaring.Ik ben.gediplomeerd gespecialiseerd gezinsverzorging,Kinderverzorging, , in hotels restaurants gewerkt ,,leidingevend , .!,,Schoonmaakbedrijven,leidingevend, enz,mijn geschiktheid is doordat ik enorm veel kennis,en ervaring heb zowel particulier als in bedrijf (.Hou van kinderen, en vind het leuk om ook met en voor kinderen te zorgen.) Mijn werk is oa voor goed schoonmaakwerk efficiënt, en met gemak en goede tijdsindeling. Hiermede ., oplossingen denkend, positief ingesteld, flexibel, allemaal goed oplosbaar,en veel mogelijk, Houd van dieren,en is geen probleem,liefst duurzaam,langdurig werk. Hoop u te ontmoeten zodat ik u ten dienste kan zijn ,MVG Johanna

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Duits
Engels
Hoogste opleiding:
HBO
Maximale reisafstand:
50 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Nee Ja
Di Ja Nee Ja
Wo Nee Nee Nee
Do Ja Nee Nee
Vr Ja Nee Nee
Za Ja Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons