Clicky

Romée, 19 jaar

  • Delfzijl-West, Delfzijl
  • Oppas

Omschrijving

Hoi!

Allereerst wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Romée Haan. Ik ben 18 jaar en ik woon in Delfzijl.
Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn MBO niveau 4 opleiding ‘Onderwijsassistent’ op het Alfa College in Groningen.👧👦 Na mijn vooropleiding wil ik volgend schooljaar de PABO gaan doen. 👩‍🏫
Ik wil graag buiten mijn opleiding en stage om ook in contact raken met kinderen.
Ik ben opzoek naar een oppasbaantje!👶
Op de zaterdag heb ik mijn weekendbaantje, door de weeks ben ik verschillende avonden beschikbaar. In het weekend ben ik ‘s avonds eventueel ook beschikbaar.
Mijn ervaring met kinderen is groot, ik heb snuffelstage gelopen op de peuterspeelzaal. Ik loop nu voor het 3e jaar stage op een basisschool. In het eerste jaar heb ik mij ingezet bij groep 1/2, in het tweede jaar bij groep 3/4 en omdat mijn voorkeur bij de kleuters ligt, ben ik dit jaar weer voor groep 1/2 gegaan! Ik heb eerder tijdelijk een oppaskindje gehad van 1 jaar.

Omdat ik naast mijn studie graag een baantje wil wat gericht is op mijn opleiding, hoop ik het via deze weg te kunnen bereiken.

Ben jij/ ken jij iemand die wel een oppas kan gebruiken? Stuur me dan gerust een berichtje!

Groetjes,
Romée

Moedertaal:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Ja Ja
Wo Nee Nee Ja
Do Nee Nee Ja
Vr Nee Nee Ja
Za Nee Nee Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons