Clicky

Danique, 16 jaar

  • Bloemenbuurt-Oost, Den Haag
  • Oppas

Omschrijving

Hallo, ik ben Danique.
Ik zit nu in 4 mavo. Ik ben 15 jaar. Nu zult u vast denken: Oef dat vind ik net iets te jong. Dat snap ik. Alleen ik gedraag me ouder. Ik ben best zelfstandig opgegroeid door een zus met ADHD die veel aandacht van mijn ouders vroeg/vraagt. Ik hou ook erg veel van kinderen. Ik heb 2 kleine buurkindjes (4 en 6) waar mee ik best vaak speel. Ik vind het ook erg leuk om naar de speeltuin of de kinderboerderij te gaan. Ik vind het ook heel leuk om voor te lezen, spelletjes te spelen en andere dingen! Ik heb zelf ook 2 honden en 2 katten dus dieren is geen probleem. Op door de weekse dagen kan ik s'avonds pas na 5 uur (in verband met school). In het weekend kan ik eigenlijk altijd wel :)

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Nee Ja
Wo Nee Nee Ja
Do Nee Nee Ja
Vr Nee Nee Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons