Clicky

Nikki, 15 jaar

  • Rosenburgh, Vlissingen
  • Oppas

Omschrijving

Hallo, ik ben Nikki. Ik zit op dit moment op de middelbare school in de derde klas, ik studeer HAVO. Ik tennis op hoog niveau, daarom ben ik door de week niet beschikbaar. Ik wil graag mijn eigen geld kunnen verdienen en ik vind het fantastisch om met kinderen om te gaan. Ik ben sinds mijn dertiende begonnen met oppassen en tussendoor heb ik nog even in de horeca gewerkt. Ik heb een jonger broertje en zusje van 10 (tweeling) en een oudere broer van 16. Ook heb ik drie goudvissen en een hond. Ik ben zeer zelfstandig en kan overal wel een oplossing voor bedenken. Op zaterdag ben ik vanaf 13:00 beschikbaar en zondag in de avond meestal pas na etenstijd. Heeft u vragen of interesse? Stuur dan gerust een bericht! Groetjes Nikki Weterings.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Nee
Di Nee Nee Nee
Wo Nee Nee Nee
Do Nee Nee Nee
Vr Nee Nee Nee
Za Nee Ja Ja
Zo Nee Nee Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons