Clicky

Laila, 41 jaar

  • Lijnbaan, Dordrecht
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hi,ik ben laila! Hoe heerlijk is het om de huishoudelijke beslommeringen aan een professional over te laten. Alle vrije tijd ook echt voor uzelf te hebben. Het is niet altijd gemakkelijk om een goede en betrouwbare hulp in de huishouding te vinden. Een persoon die u uw huis en persoonlijke eigendommen toevertrouwt en deze met zorg schoonmaakt. Bent u op zoek naar een goede serieuze schoonmaakster?Dan kan ik zeker u helpen in u huishouden of kantoor! Heb ervaring met schoonmaken/huishoudelijke klusjes. Als u ervan droomt dagelijks thuis te komen in een brandschoon huis zonder daar enige moeite voor te doen, dan daar ben Ik om u te helpen. Alles wordt HEEL SCHOON en SHINY ! Ook de hoekjes, onder het bed, binnen uw kasten en achter de deuren van uw huis ! Schrijf me naar email:Louisaej@gmail.com
Met vriendelijke groet,
Werkzaam in:Dordrecht

Moedertaal:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Ja Ja
Di Nee Ja Ja
Wo Nee Ja Ja
Do Nee Ja Ja
Vr Nee Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons