Clicky

Manuela, 25 jaar

niet beschikbaar
  • Het Goirke, Tilburg
  • Huishoudelijke hulp
  • Oppas
  • Nanny
  • Gastouder

Omschrijving

Over mijzelf:
ik ben een vrouw die zelfstandig, vriendelijk en creatief is. het liefst haal ik alles uit het leven. verder heb een representatief uiterlijk, en spreek algemeen beschaafd Nederlands.
ook ben ik flexibel inzetwaar en vind het niet erg om in de avond of weekenden te werken. Verder werk ik graag in een team, maar kan ik ook goed zelfstandig werken. Graag leer ik ook nog dingen bij die mij kunnen helpen met mijn verdere ontwikkeling of mijn prestaties op het werk.

ervaring/opleiding
ik heb in mijn verleden veel schoongemaakt/oppas gedaan bij mensen particulier.
in 2013 ben ik begonnen met de opleiding helpende zorg en welzijn ook ben ik in 2015 de opleiding verzorgde ig gaan doen en hier ook mijn diploma in gehald
natuurlijk doe ik ook al jaren mijn eigen huidhouding. en zorg ik regelmatig voor kleine kinderen van vriendinnen en familie.

Tijdens mijn werk vind ik het nooit erg om wat extra's te doen als ik ze hier mee kan helpen. Ook vind ik dat een positieve houding en inlevingsvermogen een pre . Mijn verandwoordelijksheidgevoel is groot, waardoor ik het erg belangrijk vind om goed werk aftelveren. Als u ontevreden z ben ik dat ook en moet daar iets aan gedaan worden. Ook ben ik een doorzetter en blijf ik zoeken totdat alles is opgelost op een goede en juiste manier.

Moedertaal:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct