Clicky

Nog geen foto

Irina, 44 jaar

  • Westenholte-Stins, Zwolle
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Beste huishoudens,

Ik ben ervaren hardwerkende vrouw die van aanpakken weet en alles goed secuur zorgvuldig nauwkeurig heel schoon kan maken. Ik heb veel ervaring in de schoonmaak. Ik verricht veel verschillende huishoudelijke taken die bestaan en gevraagd worden. Ik hou van mijn werk en daarvoor steek ik graag de handen uit de mouwen! Ik heb een oog voor details. Ik zorg ervoor dat er alles in een huis super netjes en glimmend schoon uitziet! Ik werk met veel zorg plezier en kwaliteit en doe mij best maar altijd om een beste resultaat in mij werk te bereiken. Ik werk zo professioneel en met de goede kwaliteit. Tevens beschik ik over goede referenties. Allemaal zijn heel blij en enorm tevreden met mijn werkdienst!

Mocht u interesse hebben dan hoor ik het graag van u!
Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Irina

Moedertaal:
Russisch
Andere talen:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Nee Nee Nee
Do Ja Ja Nee
Vr Ja Ja Nee
Za Ja Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons