Clicky

May, 25 jaar

  • Wormerveer Noord, Wormerveer
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hallo, goedendag,

Mijn naam is MAY, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Wormerveer.

Momenteel werk ik in een theater als gastvrouw in de Artiestenfoyer waar ik cast & crew leden van diverse voorstellingen ontvang. Aangezien ik het leuk vind om mijn gasten een verzorgd en gastvrij verblijf te geven, is mijn doel om mijn foyer er altijd tip top uit te laten zien en een huiselijk gevoel te creëren.

Mijn werk doe ik met passie en dat valt mijn gasten gelukkig ook op. Zo heb ik lovende reacties gekregen van bekende mensen als Simone Kleinsma, Jeroen van Koningsbrugge, Johnny Kraaijkamp Jr., Pia Douwes en Mark Rietman. Zij kunnen bevestigen dat ik een harde werker ben :)

Helaas biedt het theater mij onvoldoende uren waardoor ik een tweede bijbaan zoek als huishoudelijke helpster.
De werkzaamheden die ik verricht zijn: stoffen, stofzuigen, dweilen, wassen, boodschappen doen en afwassen. Mocht u zelf een verzoek hebben, zoals het verschonen van de kattenbak bijvoorbeeld., dan mag u dat natuurlijk vragen.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
25 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Nee Nee
Wo Ja Ja Nee
Do Ja Nee Nee
Vr Ja Ja Nee
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons