Clicky

Hulp en werk vinden

Lees meer over het vinden van hulp of werk

Veelgestelde vragen

Ik zoek hulp, en nu?

Als je hulp zoekt, kun je een oproep aanmaken op Hulp.nl. Je maakt een oproep aan door op de homepage een categorie te selecteren en de vervolgstappen te doorlopen. Op dit moment zijn er twee categorieën: oppas en huishoudelijke hulp. Je kunt ook op een van de onderstaande links klikken.

Oppas zoeken
Huishoudelijke hulp zoeken

Ik zoek werk, en nu?

Als je werk zoekt, kun je een profiel aanmaken op Hulp.nl. Je maakt een profiel aan door op de homepage een categorie te selecteren en de vervolgstappen te doorlopen. Op dit moment zijn er twee categorieën: oppas en huishoudelijke hulp. Je kunt ook op een van de onderstaande links klikken.

Oppaswerk zoeken
Huishoudelijkwerk zoeken

Hoe vind ik oproepen en profielen van anderen?

Je vindt oproepen en profielen van anderen door op de homepage een categorie te selecteren en de stappen te doorlopen. Door jouw postcode in te vullen, vind je een overzicht van alle oproepen of profielen bij jou in de buurt.

Kan ik onbeperkt berichten sturen?

Hulp.nl hanteert een fair use policy op het aantal te versturen berichten om te voorkomen dat er SPAM-berichten worden verstuurd of dat er misbruik wordt gemaakt van Hulp.nl. Zo kunnen wij de kwaliteit van de verstuurde berichten garanderen. Maak je geen zorgen, bij normaal gebruik van Hulp.nl heb je geen last van de berichtenlimiet.

Ik krijg geen antwoord op mijn verstuurde reactie. Hoe kan dat?

Wanneer je reageert op een oproep of profiel, wordt jouw reactie doorgestuurd. De ander is niet verplicht om op jouw bericht te reageren. Krijg je geen bericht terug, dan kan het zijn dat de ander geen interesse heeft in jouw aanbod. Niet iedereen leest zijn berichten dagelijks, dus geef de ander ook de tijd om te kunnen reageren. Hulp.nl heeft er geen invloed op of iemand reageert of niet.

Al je verstuurde en ontvangen berichten zijn terug te vinden in jouw persoonlijke inbox op Hulp.nl.

Wat kost een huishoudelijke hulp of oppas via Hulp.nl?

Hulp.nl heeft geen regels over werkzaamheden of tarieven. Wat een huishoudelijke hulp of oppas gaat verdienen, bespreek je dus onderling.
Gemiddeld kost een huishoudelijke hulp tussen de 10 en de 15 euro per uur.
Voor een oppas ligt het gemiddelde bedrag tussen de 4 en de 6 euro per uur voor één kind. Per kind komt hier gemiddeld 2 euro per uur bovenop. Als de oppas jonger is dan 23 jaar, wordt het minimumjeugdloon vaak als richtlijn gebruikt en naar boven of beneden afgerond. De gemiddelde tarieven zijn in landelijke gebieden vaak wat lager dan in grote steden.

Ik wil een profiel aanmaken als oppas, maar ook als schoonmaker. Kan dit?

Op dit moment kun je maar één profiel of oproep aanmaken, maar we zijn hard aan het werk om hier verandering in te brengen. Wanneer dit mogelijk is, brengen wij jou hier per mail van op de hoogte.

Staat je vraag er niet tussen?

Gebruik ons formulier om je vraag, opmerking of klacht aan ons door te geven. We doen ons best je zo goed mogelijk verder te helpen.

Formulier