Clicky

Huishoudelijke hulp gezocht?

"Huishoudelijke hulp gezocht met spoed!". Je herkent de advertenties waarschijnlijk wel als je in de supermarkt loopt of surft op het internet. Laten we eerlijk zijn: de keuze is vaak beperkt. Een huishoudelijke hulp zoeken die goed bij je past en die je vertrouwt is zo makkelijk nog niet. Hulp.nl kan jou een stap vooruit helpen door die uitgebreide keuze wél te bieden.

  1. Geef aan waar naar je op zoek bent
  2. Ontvang matches die voldoen aan je wensen
  3. Vind je nieuwe hulp of werk
Hulp.nl in het kort Ons doel is om mensen samen te brengen op dé online marktplaats voor werk en hulp
Wat Judith over ons zegt:
Omdat ik net als mijn vriend fulltime ging werken ging ik op zoek naar een huishoudelijke hulp voor 2 keer per maand. Via Hulp.nl heb ik binnen 1 week een goede hulp gevonden. Elke vrijdagmiddag dat ze is geweest is het huis heerlijk fris en schoon en kan ik het hele weekend besteden aan leuke dingen.

Huishoudelijke hulp zoeken

Door het aanbod van huishoudelijke hulpen met verschillende (of diverse) kwaliteiten is er voor ieder wat wils. Zoek je een huishoudelijke hulp die iedere week je hele huis van beneden tot boven (tiptop) aanpakt? Of liever iemand die eens per maand de grotere klussen zoals ramen zemen voor je uit handen neemt? Door de goede matching van Hulp.nl hebben wij het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om de huishoudelijke hulp te vinden die het beste in je straatje past.

Jouw huishoudelijke hulp kan allerlei taken van je overnemen. Van stoffen tot de was opvouwen en van beddengoed verschonen tot afwassen. Op Hulp.nl geldt er geen vast uurloon voor huishoudsters; dit is puur afhankelijk van de diversiteit en de zwaarte van de taken. Dit stem je direct af met je nieuwe huishoudelijke hulp, net zoals het aantal werkuren.

Geef je wensen op en wij zorgen ervoor dat jij de huishoudelijk hulp vindt die je zoekt. Jij blij, wij blij!

Vind een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt!