Clicky

Oppas gezocht?

Op hulp.nl vind je snel en gemakkelijk een goede oppas. Even een avondje voor jezelf? Een oppas uit ons netwerk neemt graag de tijdelijke zorg voor je kind(eren) uit handen. Heb je meer nodig dan een oppas voor een avond, dan vind je hier ook oppassers die langer en vaker beschikbaar zijn. Ook voor nanny’s, babysitters of gastouders kun je bij ons terecht.

  1. Geef aan waar naar je op zoek bent
  2. Ontvang matches die voldoen aan je wensen
  3. Vind je nieuwe hulp of werk
Hulp.nl in het kort Ons doel is om mensen samen te brengen op dé online marktplaats voor werk en hulp
Wat Jelle over ons zegt:
Ik was al tijden op zoek naar een oppas voor de woensdagavond, zodat ik met mijn beste vrienden kan squashen. Met Hulp.nl had ik binnen no time de perfecte oppas gevonden, ze woont dichtbij en is elke woensdag beschikbaar. Eindelijk tijd om mijn hobby weer op te pakken; heerlijk!

Oppas zoeken

Ben je op zoek naar een geschikte oppas? Hulp.nl beschikt over een uitgebreid netwerk aan oppassers. Via de website kan je zoeken naar verschillende oppassers met de nodige ervaring; van kinderoppas tot baby oppas. Een vaste oppas gezocht in het weekend of doordeweeks? Met onze handige zoekfilters kun je vandaag nog de oppas vinden die beschikbaar is op de momenten dat je iemand nodig hebt. Het zoekproces via Hulp.nl is zo van opzet, dat je via de website gemakkelijk contact op kan nemen met een oppas aan huis.

Een oppas kan verschillende taken vervullen, denk bijvoorbeeld aan je kind gezelschap houden, samen activiteiten ondernemen of simpelweg opletten wanneer je kind in bed ligt. Er gelden via Hulp.nl geen vaste taakomschrijvingen of oppastarieven, dit bepaal je zelf in overleg met de door jou gekozen oppas. Vaak gebeurt dit aan de hand van leeftijd, ervaring en de verantwoordelijkheden van de oppas.

Vind een oppas bij jou in de buurt!