Clicky

Schoonmaakwerk

Uitblinkers in schoonmaakwerk gezocht! Mensen blij maken door huishoudelijk werk uit handen te nemen als (bij)baan? Dan is werken in de schoonmaak iets voor jou. Schoonmaakwerk vinden via Hulp.nl betekent dat je zelf bepaalt hoeveel en waar je werkt; ideaal toch?

  1. Geef aan waar naar je op zoek bent
  2. Ontvang matches die voldoen aan je wensen
  3. Vind je nieuwe hulp of werk
Hulp.nl in het kort Ons doel is om mensen samen te brengen op dé online marktplaats voor werk en hulp
Loes uit Nijmegen
Na de geboorte van onze tweede werd ik fulltime huismoeder, maar nu allebei onze kinderen naar de basisschool gaan had ik weer wat tijd vrij voor iets anders. Ik wilde graag weer wat uurtjes aan het werk, maar wel met flexibele tijden. Hulp.nl is echt een uitkomst: ik kan zelf bepalen waar ik wil werken, zodat ik altijd dicht bij huis kan blijven en ik het kan combineren met de kinderen uit school halen. Daarnaast is het meer dan gewoon schoonmaakwerk; je helpt mensen echt ergens mee en dat geeft een goed gevoel!

Schoonmaakwerk gezocht

Als je wil werken in de schoonmaak kan het soms lastig zijn om snel goede adressen te vinden. Hulp.nl maakt dit een stuk gemakkelijker: wij bieden schoonmaakwerk en huishoudelijk werk door heel Nederland aan. Je kunt zelf je adressen kiezen uit het diverse aanbod van mensen die hulp zoeken met schoonmaakwerk. Je kiest dus alleen het huishoudelijk werk waar jij goed in bent en de plekken waar het jou leuk lijkt om te werken. Zo stel je zelf je ideale baan samen!

Vind zelf schoonmaakwerk waar je mee aan de slag wil of wordt gevonden door hulpzoekenden. Als er een match is maken jullie samen afspraken over werktijden, het uurloon en het specifieke schoonmaakwerk dat je gaat verrichten. Bevalt het voor jullie allebei? Dan wordt jou misschien wel een plek als vaste werkster aangeboden.

Wil je graag meer mensen blij maken met een schoon en fris huis en tegelijkertijd geld bijverdienen? Maak een profiel aan en vind je volgende klus!

Vind schoonmaakwerk bij jou in de buurt!