Clicky

Oppaswerk

Ben je op zoek naar oppaswerk bij jou in de buurt? Op Hulp.nl vind je het meest complete en actuele overzicht van oppaswerk door heel Nederland. Je komt eenvoudig in contact met gezinnen die een geschikte oppas zoeken. Plaats je profiel op Hulp.nl en word vandaag nog gevonden door een leuk oppasgezin. Je maakt vervolgens samen afspraken over het uurloon, de werktijden en de exacte werkzaamheden. Is er een klik, dan kun je misschien wel als vaste oppas aan het werk.

  1. Geef aan waar naar je op zoek bent
  2. Ontvang matches die voldoen aan je wensen
  3. Vind je nieuwe hulp of werk
Hulp.nl in het kort Ons doel is om mensen samen te brengen op dé online marktplaats voor werk en hulp
Vera uit Amsterdam
Toen ik ging studeren en op kamers ging wonen in Amsterdam werd de noodzaak van een bijbaan groot. Ik had thuis altijd al de rol van oppas voor mijn jongere broertje, dus wilde ik graag een bijbaan als oppas. Via Hulp.nl kon ik heel makkelijk in contact komen met verschillende oppasgezinnen, zodat ik zelf kon kiezen waar ik de beste klik mee had. Ik ben nu de vaste oppas van Lars en Julia. Echt hele leuke kinderen. Ze zijn dol op mij en ik op hen.

Oppassen

Wil jij graag oppassen? Oppas is het ideale bijbaantje voor iedereen die goed op kan schieten met kinderen, betrouwbaar en stressbestendig is en ook weet wat hij of zij moet doen als de kinderen druk of lastig zijn.

Werk vinden als oppas op Hulp.nl begint met het aanmaken van een profiel. Vervolgens zoek je naar een leuk oppasadres binnen onze community en bied je jezelf aan als oppas. Het oppaswerk dat je verricht is afhankelijk van de oppasvacature. Dit kan variëren van actief oppassen zoals spelletjes spelen met de kinderen tot een ontspannen avond op de bank wanneer de kids liggen te slapen.

Klinkt dit werk als muziek in je oren en kan je wel een zakcentje gebruiken? Bied je dan aan als oppas op Hulp.nl.

Vind oppaswerk bij jou in de buurt!