Clicky

Huishoudelijke hulp Amsterdam

Een huishoudelijke hulp in Amsterdam vinden was nog nooit zo makkelijk. Via Hulp.nl kan je namelijk gratis contact opnemen met direct beschikbare en ervaren werksters. Wil je graag meer tijd aan andere dingen besteden dan stofzuigen, vloeren boenen en ramen lappen, dan biedt Hulp.nl een ruime keuze aan mensen die jou graag willen helpen in het huishouden.

Vind huishoudelijke hulp

Josicleide (47)
Tuindorp Buiksloot
Poliane (35)
Grachtengordel-Zuid
Jolanda ()
Buitenveldert-West
Eko (27)
Osdorp-Midden
katerine (26)
Bijlmer-Oost (E, G, K)
Camila (26)
Nieuwe Pijp
D (36)
De Kolenkit
Tainara (26)
Hoofddorppleinbuurt
Luiz Felipe Leal (27)
Osdorp-Oost
Paola (39)
Holendrecht/Reigersbos
Ozge (49)
Banne Buiksloot
Tita (36)
Osdorp-Midden

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Amsterdam?

Hulp.nl is een online marktplaats waar je op eenvoudige wijze kan zoeken naar een ervaren huishoudelijke hulp. In het uitgebreide overzicht vol schoonmakers die zich aanbieden in Amsterdam kan je makkelijk iemand vinden die aan al jouw wensen voldoet. Hierbij kan je denken aan selectiecriteria zoals betrouwbaarheid, woonafstand, schoonmaaktaken, werktijden, manier van communiceren, werktempo en grondigheid. Zie je iemand er tussen staan die bij jou past? Stuur hem of haar een berichtje. Zodra het contact loopt kan je afspraken maken over de huishoudelijke taken, werktijden en tarieven. Hulp.nl is overigens niet als bemiddelaar betrokken bij dit contact en vraagt ook geen opslag. Het biedt puur het online platform aan om met elkaar in contact te komen. Je hebt dus zelf de volledige controle. Wel zo prettig!

522
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Amsterdam
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Amsterdam?

Zodra je een huishoudelijke hulp in Amsterdam hebt geregeld kun je zelf aangeven wat er schoongemaakt dient te worden. Natuurlijk doe je wel alles in overleg met de schoonmaker. Voorbeelden van taken waar je aan kunt denken zijn:

  • Stofzuigen van de woonkamer, hal en slaapkamers
  • Dweilen van de keuken en badkamer
  • Reinigen van de wc, douche en bad
  • Zemen van ramen, binnen en buiten
  • Strijken van bijvoorbeeld overhemden en beddengoed
  • Afstoffen van de (bijzet)tafels, kasten en andere meubels, fotolijstjes en/of prularia
  • Wassen van kleding, inclusief ophangen, opvouwen en opbergen in de kledingkast
  • Ontvetten van keukenkastjes
  • Afnemen van vensterbanken, plinten en deuren
  • Ventilatoren schoonmaken

Bepaalde huishoudelijke hulpen helpen je ook graag met, bijvoorbeeld, het doen van de boodschappen en het bereiden van de maaltijden. Misschien kunnen ze zelfs je kinderen uit school halen en onderweg ook nog je hond uitlaten. Je kunt werksters in Amsterdam ook benaderen voor een grote schoonmaakbeurt, verbouwings-schoonmaak of schoonmaakbeurt voor of na een verhuizing. Dat is natuurlijk ideaal. Het is belangrijk dat je goed zoekt naar de hulp die het beste bij jou wensen past. Zorg samen voor duidelijke afspraken over de werkzaamheden die op het programma komen te staan. In Amsterdam heb je in elk geval een ruim aanbod aan huishoudelijke hulpen. Er is altijd iemand die bij je past!

Recente profielen in Amsterdam

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Amsterdam?

Wanneer je via Hulp.nl een huishoudelijke hulp of werkster regelt, dan betaal je de gewerkte uren direct uit aan de desbetreffende persoon. Dit gaat niet via Hulp.nl. Een gebruikelijk uurtarief in Amsterdam schommelt tussen de 8 en 15 euro, met een gemiddelde van 11 euro. Natuurlijk is dit afhankelijk van de werkzaamheden die worden uitgevoerd en de dagen en tijden waarop wordt gewerkt. Elke schoonmaker rekent zijn eigen tarief, maar daarin valt wel te onderhandelen. Als je geïnteresseerd bent in een huishoudelijke hulp in Amsterdam, neem dan contact op zodat je kunt vragen naar de tarieven.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp