Clicky

Huishoudelijke hulp Apeldoorn

Hulp.nl is de startplaats om een huishoudelijke werkster in Apeldoorn en omgeving te vinden. Via de website zoek je contact met een van de vele werksters die huishoudelijke hulp aanbieden. Deze hulp kan bestaan uit huishoudelijke taken zoals het doen van de was, stofzuigen en dweilen, maar ook het koken van een maaltijd of het onderhouden van de tuin. In enkele stappen vind je een passende hulp in Apeldoorn.

Vind huishoudelijke hulp

Antoinette (54)
De Mheen
Maria (39)
De Heeze
Greta (57)
Matenhoeve
Barbara (56)
Sprengenbos
Bianca (50)
Osseveld-Oost
Sara (41)
Anklaar
chirlei (49)
Vogelkwartier
Wilma (68)
Driehuizen
Charlotte (25)
Binnenstad
Wilma (53)
Orden
Oksana ()
Welgelegen
Marjo (67)
Orden

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Apeldoorn?

Op Hulp.nl kun je zoeken naar en contact opnemen met een huishoudelijke hulp die jou kan helpen bij je huishoudelijke klussen. Of je nou in Brinkhorst, Osseveld of Kuipersveld woont, binnen enkele klikken vind je een poetshulp bij jou in de buurt. Voer je postcode in om direct te zien wie er beschikbaar is bij jou in de buurt. Vervolgens kun je contact leggen met een hulp, door hem of haar een berichtje te sturen. Het is ook mogelijk een eigen oproep te plaatsen, waarin je vermeldt welke taken er uitgevoerd dienen te worden, welke werkdagen er aangehouden worden en welk salaris je aan de hulp biedt. Bij het bekijken van profielen is het aan te raden om de betrouwbaarheid en de motivatie van een persoon te laten meewegen in je definitieve keuze.

46
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Apeldoorn
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Apeldoorn?

Bij het uit handen geven van je huishoudelijke werk is het belangrijk om te weten welke taken een hulp precies gaat uitvoeren. Dit bespreek je altijd in een gesprek met de gekozen schoonmaker, waarbij je rekening dient te houden met de tijd en de intensiteit voor elke taak. Basistaken zoals het opruimen van de schone was, het dweilen van de vloer en het afstoffen van de meubels kan nagenoeg elke poetshulp van je overnemen. Indien je ook hulp wenst bij het koken, bijhouden van de beplanting in de tuin of indien je huis een grote schoonmaak nodig heeft, bespreek dit dan vooraf in een gesprek met de hulp. Een aantal werkzaamheden die werksters van je kunnen overnemen zijn:

 • Stofzuigen van woonkamer en slaapkamers
 • Afstoffen van meubels en spullen met plumeau
 • Afnemen schakelaars en behuizing van hanglampen en overige verlichting
 • Verwijderen van hardnekkige vlekken uit vloerbedekking
 • Dweilen van vloer in hal en bijkeuken
 • Ontvetten van keukenkastjes en keukenapparatuur
 • Opwrijven en ontkalken van gootsteen en keukenkraan
 • Reinigen van fornuis met schuurmiddel, schuurspons en schoonmaakdoekje
 • Uitruimen van de vaatwasser
 • Desinfecteren toilet en douche bad combinatie
 • Schoonmaken van ventilatoren
 • Zemen van de ramen en spiegels in huis
 • Afnemen van deuren met allesreiniger en schoonmaakdoekje
 • Uithangen beddengoed om te luchten
 • Ophangen van de was

Bespreek de werkzaamheden van tevoren met je huishoudelijke hulp, zodat je allebei elkaars verwachtingen kan managen en de poetshulp weet welke taken er uitgevoerd dienen te worden. Als de hulp regelmatig langskomt kun je ook iedere keer een lijstje klaarleggen met de huishoudelijke taken. Zo kun je handig doorgeven wat de belangrijkste klusjes zijn die er gedaan moeten worden. Bepaal nu in ieder geval globaal wat de taken zijn en zoek vervolgens welke hulp uit jouw buurt je daar het beste bij kan helpen. Een goede huishoudelijke hulp is in ieder geval zo gevonden, voor zowel een eenmalige schoonmaak als regelmatige hulp.

Recente profielen in Apeldoorn

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Apeldoorn?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het uurloon van een werker, gemiddeld liggen deze kosten in Apeldoorn tussen de 9 à 10 euro en 14 euro. Een aantal factoren die meespelen bij het bepalen van het bedrag zijn het werk, de ervaring en kwaliteit van werken. Het uurloon betaal je zonder tussenkomst van Hulp.nl uit aan de huishoudelijke hulp. Maak altijd duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden, het uurloon de gewenste kwaliteit hiervan en de werkdagen.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp