Clicky

Huishoudelijke hulp Den Bosch

Kost het huishouden je te veel tijd? Of kan je het fysiek niet meer aan? Dan is een beetje ondersteuning vast prettig. Hulp.nl brengt vragers en aanbieders van huishoudelijke hulp in Den Bosch samen op een overzichtelijk platform. Binnen een paar tellen haal je een geschikte schoonmaker of werkster in huis die jou support biedt als het gaat om de terugkerende huishoudelijke klusjes in of rond het huis.

Vind huishoudelijke hulp

Thu (50)
Aawijk-Zuid
Ikram (36)
Graafsebuurt-Zuid
Lilian (49)
Deuteren
Mery (36)
De Muziekinstrumentenbuurt
Kimberly (29)
Aawijk-Noord
Emel (28)
Boschveld
YING - CARE (46)
De Haren
Inke (49)
Boschveld
Oums (27)
De Hofstad
Ferdy (34)
De Hofstad

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Den Bosch?

Het regelen van een huishoudelijke hulp in Den Bosch is via Hulp.nl een fluitje van een cent. Van Vluchtschoot to Hoogeind, van Strikberg tot Hazeldonk, er is altijd iemand beschikbaar bij jou in de buurt. Je duikt makkelijk in het overzicht van poetsvrouwen en kiest diegenen uit van wie je denkt dat ze bij jou en je thuissituatie passen. Je kan, bijvoorbeeld, letten op gesproken talen, beschikbaarheid, woonplaats en vaardigheid. Zie je iemand die je aanspreekt? Voel je dan vrij om ze een berichtje te sturen zodat jullie nader kennis kunnen maken. Vind je het prettiger als de aanbieders van huishoudelijke hulp jou benaderen in plaats van andersom? Maak dan een oproep aan. Hierin vermeld je voor welke locatie je hulp zoekt, op welke tijden en eventueel wat de thuissituatie is. Op deze manier zullen schoonmakers en werksters jou gaan aanspreken en hoef je enkel te wachten op hun reacties. Via Hulp.nl regel je zo eenvoudig een huishoudelijke hulp die bij jou past!

48
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Den Bosch
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Den Bosch?

Nadat je hebt besloten dat je wel wat hulp in de huishouding kan gebruiken is het een goed idee om een lijstje op te stellen van taken die je wilt toevertrouwen aan je toekomstige schoonmaker of werkster. Dit kunnen relatief simpele of wat meer tijdrovende bezigheden zijn. Een hulp kan, bijvoorbeeld, de woonkamer voor je stofzuigen en de keuken dweilen maar kan ook bijdragen aan lastige klussen zoals het ontstoppen van de dakgoten of het maaien van het gazon. Hieronder vind je voorbeelden van taken die huishoudelijke hulpen in Den Bosch zoal op zich nemen:

 • Stofzuigen en swifferen van de huiskamer
 • Opruimen van de salontafel en afnemen met een doekje
 • Ordenen van de boekenkast en stofdoek langs de plankjes halen
 • Stofzuigen en/of boenen van de trappen
 • Lappen van de ramen
 • Reinigen van de kookplaat en kookapparatuur
 • Ontkalken van douchecabine en douchekop
 • Zemen van de badkamer spiegel
 • Verwijderen van viezigheden (tandpasta resten, haren etc.) van de wastafel
 • Reinigen van het toilet en wc blok vervangen
 • Afnemen van deurklinken met microvezel doek
 • Verzamelen, wassen, drogen en opruimen van de was
 • Vegen van het stoep en verwijderen van bladeren

Zodra je een lijstje hebt opgesteld, kun je op zoek gaan naar een huishoudelijke hulp die aan jouw eisen voldoet. Zodra je deze hebt gevonden gaan jullie samen overleggen welke klusjes hij of zij voor jou kunnen uitvoeren en op welk kwaliteitsniveau. Hoeveel oog voor detail moet de hulp hebben? Ben je een sloddervos of een pietje precies? Het is van belang om duidelijkheid te scheppen over wat je verwacht.

Wat kost een huishoudelijke hulp in Den Bosch?

Het uurtarief van een huishoudelijke hulp in Den Bosch varieert tussen de 9 en 14 euro. De specifieke vergoeding hangt nauw samen met, onder andere, de leeftijd, zorgvuldigheid en ervaring van de schoonmaker of werkster. Als je iemand op het oog hebt, stuur hem of haar dan een berichtje waarin je vraagt naar hun gewenste vergoeding. Vaak hebben ze al een bepaald bedrag in gedachten. Je kan hier uiteraard over proberen te onderhandelen. Samen regelen jullie dan de betaling.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp