Clicky

Huishoudelijke hulp Den Haag

Toch te weinig tijd voor de huishoudelijke klusjes in en om het huis? Geen probleem! Via Hulp.nl vind je makkelijk een passende hulp in de huishouding in Den Haag. Ons betrouwbare platform brengt zoekers en aanbieders snel met elkaar in contact. Van zemen en soppen tot zuigen en stoffen, onze website heeft een divers aanbod van ervaren hulpkrachten die direct voor je klaar staan. Zo sta je er niet meer alleen voor.

Vind huishoudelijke hulp

AIssata Sy (29)
Houtwijk
Imen (34)
Venen, Oorden en Raden
Fatima (47)
Kortenbos
Ayu (33)
Bloemenbuurt-Oost
Lina (37)
Laakhaven-West
marta (35)
Moerwijk-Noord
Sabrina (53)
Morgenweide
Maria (39)
Morgenstond-Oost
Naaz (30)
Kortenbos
Joanna (35)
Oostbroek-Zuid
Anja (44)
Vissershaven
Cher (46)
Vissershaven

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Den Haag?

Je kunt Hulp.nl zien als een marktplaats die vraag en aanbod van huishoudelijke hulpen in Den Haag op eenvoudige wijze samenbrengt. Door middel van het invoeren van je postcode in de zoekbalk vind je snel thuishulpen bij jou in de buurt. Je kan direct contact opnemen met degene die aan je wensen voldoet. Samen maak je afspraken over de gewenste werktijden, de uit te voeren taken en het uurloon. Hiernaast kan je ook zelf een oproep plaatsen. Vermeld hierin naar wat voor werkster je op zoek bent met eventuele aanvullende informatie zoals een specifieke beschrijving van de taken, het aantal uren en gewenste tarieven. Aanbieders van huishoudelijke hulp reageren dan op je bericht. Zo kom je makkelijk met elkaar in contact. Of het nou een eenmalige, last-minute afspraak of langdurige periode is, via Hulp.nl vind je snel iemand die bij je past!

381
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Den Haag
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Den Haag?

Zodra je een huishoudelijke hulp hebt gevonden ga je samen in overleg over de taken die moeten worden uitgevoerd. Deze kunnen variëren tussen kleine bezigheden zoals de woonkamer stofzuigen en intensieve activiteiten zoals het hele huis in de sop zetten. In principe zijn al je wensen mogelijk zolang de huishoudelijke hulp deze werkzaamheden aanbiedt. Hieronder vind je een lijst van huishoudelijke taken die werksters op Hulp.nl aanbieden:

 • Dweilen van woonkamer, keuken en/of badkamer
 • Afdoen van kasten, bureaus en tafels
 • Stofzuigen van (slaap)kamers
 • Schoonmaken van wc's
 • Schoonmaken van moeilijke plekjes achter of onder meubels
 • Schrobben van het fornuis
 • Zemen van ramen aan de binnenkant en/of buitenkant
 • Wassen, drogen en strijken
 • Afwassen en/of vaatwasser in- en uitruimen
 • Opmaken van bedden
 • Boodschappen doen en/of het eten op tafel zetten
 • Uitlaten van de hond
 • Wieden van onkruid in de voor- en/of achtertuin

Binnen het ruime aanbod van Hulp.nl zal je snel een huishoudelijke hulp vinden die actief is in Den Haag en aan al je wensen voldoet. Zoek in ieder geval iemand die bij je past. Zodra je een betrouwbare werkster, opruimer of poetshulp hebt gevonden, spreek dan goed met elkaar af welke taken hij/zij gaat uitvoeren, in welke tijdsduur en met welke grondigheid. Duidelijke communicatie is erg belangrijk. Zo zorg je voor een optimaal eindresultaat en ga je samen een goede tijd tegemoet.

Recente profielen in Den Haag

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Den Haag?

Een huishoudelijke hulp in Den Haag kost tussen de 8 en 13 euro per uur, met een gemiddelde van 10 euro. De tarieven hangen vaak samen met de ervaring van de hulp, de soort taken die hij/zij op zich neemt en de tijdsduur hiervan. Eventuele reistijd telt ook mee. Hiernaast kan de werktijd een rol spelen. Als de taken 's avonds worden uitgevoerd in plaats van overdag, of in het weekend in plaats van doordeweeks, kan de huishoudelijke hulp een hoger tarief vragen. Samen onderhandel je over het salaris en stel je deze vast, zonder dat Hulp.nl eraan te pas komt. Stuur dus gerust een berichtje naar een potentiële hulp in Den Haag die bij jou wensen aansluit en vraag diegene naar zijn/haar uurtarief.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp