Clicky

Huishoudelijke hulp Eindhoven

Woon je in of nabij Eindhoven en ben je op zoek naar hulp in het huishouden? Op Hulp.nl vind je de probleemloos de huishoudelijke hulp die bij jouw huishouden past. Vragers en aanbieders kunnen beiden een profiel aanmaken en eenvoudig contact leggen om zo met elkaar in contact te komen. Van Stratum tot Meerhoven en Gestel tot Woensel, via Hulp.nl vind je door heel Eindhoven betrouwbare huishoudelijke hulpen.

Vind huishoudelijke hulp

Celeste (53)
Kronehoef
Khulan (31)
Binnenstad
Katarzyna (34)
Oude Gracht-West
rowena (22)
Gerardusplein
Maud (21)
Kerstroosplein
Chantal (32)
't Hofke
Vans (54)
Schoot
Bijou (33)
Tivoli
Brian (19)
Achtse Barrier-Spaaihoef
Priscilla (40)
Vlokhoven
Andrea (22)
Kruidenbuurt
Miranda (40)
Hanevoet

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Eindhoven?

Op de online marktplaats Hulp.nl kun je eenvoudig alle aanbieders laten weten wat voor hulp jij nodig hebt in Eindhoven, op welke dag/tijd en tegen welk tarief. Als je eerst nog even rustig rond wil neuzen, geen probleem! Als je op Hulp.nl je postcode invoert kom je direct in een overzicht terecht met alle aanbieders van huishoudelijke hulp in jouw omgeving. Als je op een profiel klikt krijg je van die individu te zien wat voor hulp hij of zij precies aanbiedt. Eventueel is dit aangevuld met informatie over zijn of haar afgeronde opleiding(en) en jaren ervaring. Wil je meer keuze? Vergroot dan even de mogelijke afstand tussen jou en de aangeboden hulpen. Dit kan via het keuzemenu bovenaan. Zodra je een huishoudelijke hulp hebt gevonden die aansluit bij wat je zoekt, stuur ze dan een berichtje dat je geïnteresseerd bent. Zodra het contact op gang komt kan je samen afspraken gaan maken over wat er precies moet gebeuren, wanneer, hoe en tegen welk uurloon.

62
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Eindhoven
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Eindhoven?

Welke taken zal de werkster, poetshulp of huishoudelijke hulp precies van jou gaan overnemen? Dit bepaal je in overleg. Spreek je eigen wensen uit en sta open voor discussie. De werkzaamheden kunnen qua inhoud en moeilijkheidsgraad erg uiteen lopen. Dit zijn taken die zoal in Eindhoven worden uitgevoerd door huishoudelijke hulpen:

 • Afnemen plinten en stofzuigen van de woonkamer
 • Schoonmaken van de banken, stoelen en andere zitplaatsen
 • Boenen van lamellen en zemen van ramen
 • Stofzuigen en dweilen van traptreden
 • Schrobben van tegelvloeren in de keuken en hal
 • Afwassen vuile vaat en schoonmaken van het aanrecht
 • Schrobben van het gasfornuis / gaspitten
 • Reinigen van het afzuigrooster
 • Desinfecteren van de koelkast
 • Uitsoppen van keukenkastjes inclusief deuren en laatjes
 • Wegbrengen en vervangen van vuilniszakken
 • Poetsen van toiletpot met sanitair reiniger
 • Onderhouden van de tuin (gras maaien, vegen, sproeien)

Het is wellicht praktisch om voordat je contact legt met een huishoudelijke hulp, zelf al te bepalen welke taken je het liefst uit handen laat nemen. Bedenk ook wat voor eigenschappen jij van iemand op prijs stelt. Ben je zakelijk ingesteld of hou je wel van een babbeltje? Ben je flexibel in de tijden of kan je het je niet accepteren dat iemand te laat komt? Zodra je je lijstje hebt samengesteld kun je op zoek gaan naar jouw perfecte huishoudelijke hulp. Wanneer je deze hebt gevonden is het slim om heldere afspraken te maken over wat er zoal moet gebeuren in en om huis. Wel zo prettig voor beide partijen.

Recente profielen in Eindhoven

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Eindhoven?

De prijs voor een huishoudelijke hulp in Eindhoven wisselt van persoon tot persoon. De werksters vragen meestal rond de 10 à 12 euro per uur. Hij of zij stelt dit dus zelf vast. Het is in veel gevallen wel mogelijk om hierover te onderhandelen. Het uurtarief wordt vaak bepaald aan de hand van het aantal uren dat aaneengesloten wordt gewerkt, hoeveel uur per week, de kwaliteit van het werk en de werkbelasting. Hiernaast kunnen ook factoren zoals de ervaring, het meenemen van eigen schoonmaakspullen en/of overige factoren meespelen. Moet de schoonmaker lang reizen? Dan kan het zijn dat hij of zij hier kosten voor in rekening brengt. Wat je wilt betalen is volledig je eigen keuze. Kies iemand uit die aan je wensen voldoet en past binnen jouw schoonmaakbudget.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp