Clicky

Huishoudelijke hulp Enschede

Hulp.nl maakt het makkelijk om in contact te komen met bevoegde huishoudelijke hulpen in Enschede. Op deze manier geef je eenvoudig (een groot deel van) de dagelijkse klusjes uit handen en heb je meer tijd voor belangrijkere activiteiten. Van de woonkamer stofzuigen en het aanrecht afnemen tot de tuin op orde maken en de boodschappen doen, op Hulp.nl vind je huishoudelijke hulpen die van alle markten thuis zijn. Wel zo handig!

Vind huishoudelijke hulp

Kayleigh (26)
Twekkelerveld
Lisanne (21)
Bentveld-Bultserve
Yvette (27)
Wesselerbrink Noord-West
Jeanet (43)
Veldkamp-Getfert-West
Carla (60)
Eekmaat
Gerlinde (56)
Twekkelerveld
Jeannette (42)
Stevenfenne
Dionisa (29)
Deppenbroek
Fernanda (32)
Helmerhoek-Zuid
Renske (50)
Wesselerbrink Zuid-Oost
Danny (40)
Park Stokhorst
Senen (35)
Wesselerbrink Noord-Oost

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Enschede?

Op Hulp.nl kunnen vragers en aanbieders van huishoudelijke hulp in Enschede elkaar moeiteloos vinden. Als je je postcode invult word je doorverwezen naar een handig overzicht met werksters. Van Boekelo tot Glanerbrug en van Noord tot Stroinkslanden, overal in Enschede bevinden zich huishoudelijke hulpen die per direct beschikbaar zijn. Klik op de profielen die je aanspreken en knoop gesprekjes aan om uit te vinden of er een goede match tussen zit. Om te bepalen of iemand bij je aansluit is het handig om van te voren voor jezelf te bedenken welke eisen jij stelt aan een huishoudelijke hulp. Wat vind jij belangrijk? Denk hierbij aan de werkervaring van de hulp, de leeftijd, het opleidingsniveau of bijvoorbeeld de gevraagde vergoeding voor de werkzaamheden. Als je zo snel even niemand kan vinden die bij je past of als je geen tijd hebt om de profielen door te nemen biedt Hulp.nl natuurlijk ook de optie om een eigen oproep te plaatsen. Stel een berichtje op waarin je beschrijft wat voor soort huishoudelijke hulp je zoekt. Hulpen die zich herkennen in je oproep zullen zich dan vanzelf melden. Zo regel je snel een huishoudelijke hulp in Enschede!

71
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Enschede
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Enschede?

Je bepaalt uiteraard helemaal zelf welke taken je laat overnemen door de huishoudelijke hulp. Dit kan uiteenlopen van het stoffen van de tafeltjes en kastjes tot een grondige reiniging van meerdere verdiepingen. Stel van te voren een lijstje op van karweitjes die je liever niet meer zelf uitvoert en zorg voor heldere communicatie hierover met de schoonmaakster. Stem samen af wat er moet gebeuren en hoe. Denk hier bijvoorbeeld aan de gewenste nauwkeurigheid en het tijdsbestek waarin de taken worden afgerond. Hieronder vind je een opsomming van werkzaamheden die huishoudelijke hulpen in Enschede, onder andere, uitvoeren:

 • Stoffen van woon- en slaapkamers
 • Poetsen en in de was zetten van antieke meubels
 • Stoffen van hoge spullen met plumeau e.g. lampenkappen en bovenkant kasten
 • Boenen binnen- en buitenkant keukenkastjes
 • Afnemen van plinten, schilderij- en fotolijstjes, stopcontacten en stekkerdozen
 • Afwassen van vuile vaat
 • Halen van sponsdoek door de gootsteen en over het aanrecht
 • Leeghalen en soppen van de koelkast
 • Reinigen oven en magnetron
 • Schrobben rooster afzuigkap
 • Schoonmaken douchebak en -deur
 • Oppoetsen wasbak, kraan en spiegel
 • Verzamelen van vuile was en aanzetten van de wasmachine
 • Verschonen beddengoed en opmaken bedden
 • Vervangen van vuilniszakken en buitenzetten van vuilnis

Recente profielen in Enschede

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Enschede?

In overleg met de huishoudelijke hulp bepaal je de vergoeding die hij of zij krijgt voor de werkzaamheden. In Enschede ligt de gemiddelde prijs tussen de 8,50 en 13,50 euro per uur. Uiteraard hangt dit bedrag samen met de werkzaamheden en ervaring van de schoonmaker. Het bedrag kan ook oplopen als de hulp reiskosten moet maken om op de bestemming te komen, of als hij of zij wordt verwacht om op afwijkende tijden te werken. Wil je je huishoudelijke hulp graag inzetten ‘s avonds of in het weekend? Dan kan het zijn dat hij of zij hier meer voor vraagt. Veel schoonmakers hebben hun eigen gewenste uurtarief al in gedachten, maar voel je vrij om hierover in discussie te gaan. Uiteindelijk komen jullie er samen uit.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp