Clicky

Huishoudelijke hulp Groningen

Wil je graag meer uit je dag halen dan het afronden van de alledaagse huishoudelijke karweitjes? Misschien is wat assistentie in het huishouden dan toch prettig. Op Hulp.nl vind je vlug wat je nodig hebt. Je kan makkelijk contact opnemen met bekwame huishoudelijke hulpen die regelrecht inzetbaar zijn. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van jouw Groningse rechterhand!

Vind huishoudelijke hulp

Zulaa (31)
Vinkhuizen-Zuid
Wijke (65)
Monique (50)
Herewegbuurt
marieke (59)
Binnenstad-Noord
madita (39)
Woonwagenkamp
Josy (45)
Vogelbuurt
Hellen (52)
Selen (25)
Binnenstad-Noord
Vital (42)
Eemskanaal

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Groningen?

Via Hulp.nl kunnen aanvragers en aanbieders van huishoudelijke hulp in Groningen elkaar probleemloos opzoeken. Als je je postcode invult krijg je een overzichtelijke verzameling te zien van alle schoonmakers, werksters en hulpkrachten die zich aanbieden in jouw directe omgeving: Van de Oranjewijk tot Helpermaar. Je kan vervolgens zelf iemand uitkiezen die het beste aansluit bij jouw situatie. Bijvoorbeeld op basis van de bedrevenheid van de kandidaten, hun vaardigheden en de gevraagde vergoeding voor de uit te voeren werkzaamheden. Als je iemand ziet die aan je wensen voldoet kun je diegene een berichtje sturen en de taken samen doornemen. Een andere optie is om zelf een oproep op te stellen. Hierin leg je de situatie uit en beschrijf je je voorkeuren. Aanbieders van huishoudelijke hulp in Groningen melden zich dan vanzelf. Op deze manier leg je makkelijk contact en is jouw huis binnen no-time weer op orde!

44
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Groningen
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Groningen?

Welke taken je uit handen geeft zodra je een huishoudelijke hulp hebt gevonden is helemaal aan jou. Het is wel zo verstandig om van te voren te bedenken welke klusjes je het liefst overdraagt zodat je dit meteen kan bespreken met de hulp waar je contact mee opneemt. Jullie kunnen dan samen overleggen wat er moet gebeuren en op welk niveau. Dit zijn voorbeelden van huishoudelijke hulp die wordt verleend in Groningen:

 • Dweilen van (bij)keuken en hal
 • Swifferen van de laminaatvloeren in het hele huis
 • Afstoffen van meubels en decoratie
 • Opruimen van de salontafel (tijdschriften ordenen)
 • Afnemen van deuren en deurposten met vochtige doek
 • Schoonmaken van badkamer plankjes en wasbak
 • Ontstoppen van gootsteen met soda
 • Verwijderen van kruimels op en rond de eettafel
 • Ontvetten van de afzuigkap
 • Legen van prullenbakken
 • Deponeren huisvuil in afvalcontainer
 • Verwijderen van spinraggen
 • Schoonmaken van de kattenbak
 • Reinigen van de oven
 • Maaien van het gazon

Binnen het grote aanbod huishoudelijke hulpen in Groningen zit er ongetwijfeld iemand tussen die jou kan helpen met de dagelijkse karweitjes. Hiernaast bieden sommige schoonmakers ook aan om te helpen met een voorjaarsschoonmaak, opleveringsschoonmaak of feest schoonmaak. Ook altijd handig! Zorg dat je van te voren samen goed afstemt hoe nauwkeurig de specifieke taken worden uitgevoerd en in welk tijdsbestek. Wil je dat het huis even snel aan kant wordt gemaakt of dat echt alles in de sop wordt gezet? Mag de schoonmaker hier een poosje over doen met een koffiepauze tussendoor of heb je veel haast? Maak hier duidelijke afspraken over.

Wat kost een huishoudelijke hulp in Groningen?

Huishoudelijke hulpen in Groningen vragen gemiddeld tussen de 8 en 12 euro per uur. Je betaalt dit bedrag rechtstreeks aan hem of haar uit, zonder dat Hulp.nl hier iets mee te maken heeft. Samen hebben jullie de controle over hoe de betaling wordt geregeld. Hou er rekening mee dat het gevraagde uurtarief van verschillende factoren af kan hangen. De huishoudelijke hulp kan meer vragen als hij of zij veel ervaring heeft, een lange reistijd vergoed wil hebben of bepaalde specialiteiten heeft die je niet zo snel kan vinden. Daarnaast speelt de werktijd nog een rol. Wanneer je iemand hebt gevonden waarmee je graag de samenwerking aan wilt gaan, vraag ze dan gerust naar het uurloon en stel dit onderwerp open voor discussie.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp