Clicky

Huishoudelijke hulp Haarlem

Heb je behoefte aan wat meer vrije tijd? Ben je liever met je gezin of je hobby’s bezig dan met het huishouden? Dan ben je bij Hulp.nl aan het goede adres. Via ons platform vind je snel een huishoudelijke hulp die de last van de dagelijkse karweitjes van je schouders neemt. Neem vandaag nog gratis contact op met de regelrecht inzetbare schoonmaker, poetsvrouw of opruimhulp die bij jou past!

Vind huishoudelijke hulp

Mirella (37)
Stationsbuurt
Petra (56)
Vogelenbuurt
wella (45)
Centrum
Elza (29)
Stationsbuurt
Amal (24)
Molenwijk
Ikram (31)
Europawijk
Jeramy (29)
Centrum
Diana (59)
Frans Halsbuurt
Magdalena (26)
Transvaalbuurt
Dilek (39)
Rozenprieel
Klaudia (31)
Transvaalbuurt
Barbara (25)
Koninginnebuurt

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Haarlem?

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van een passende huishoudelijke hulp in Haarlem. Om jouw match te vinden kun je een oproep aanmaken of zelf op zoek gaan in het ruime aanbod van werksters op Hulp.nl. Om een oproep aan te maken klik je op ‘Vind huishoudelijke hulp’ en dan op de gele button ‘Plaats een oproep’ die rechts in het scherm verschijnt. Beschrijf in je oproep duidelijk welke taken je graag uit handen geeft en op welke dagen de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vul dit eventueel aan met informatie over de vergoeding. Aanbieders van huishoudelijke hulp zullen je dan binnen de kortste keren benaderen. Je kan ook zelf actief op zoek gaan. Vul daarvoor je postcode in om direct te zien wie er beschikbaar is in Haarlem; van Schalkwijk tot Dietsveld. Binnen het uitgebreide aanbod aan huishoudelijke hulpen kan je een selectie maken van degenen die het beste bij jou passen, bijvoorbeeld op basis van leeftijd, beschikbaarheid en vakkundigheid. Zodra je iemand op het oog hebt kan je diegene een berichtje sturen om elkaar te leren kennen en een afspraak te maken.

56
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Haarlem
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Haarlem?

Samen met je huishoudelijke hulp overleg je welke klusjes worden overgedragen. Het is wel zo handig als je van tevoren bepaalt welke taken je wilt toevertrouwen aan de huishoudelijke hulp. Stel een lijstje op en neem deze dan gezamenlijk door. Dit zijn een aantal voorbeelden van huishoudelijke karweitjes die hulpen in Haarlem dikwijls uitvoeren:

 • Opruimen en stoffen van de woonkamer
 • Stofzuigen onder en achter de meubels
 • Afnemen bovenkant kasten met nat doekje
 • Stofvrij maken van radiatoren
 • Opruimen en stofzuigen van de gang
 • Swifferen van het plafond om o.a. spinrag en stof te verwijderen
 • Dweilen van de keuken en schrobben van vuile plekken en hoekjes
 • Wegwerken vuile vaat en poetsen van het aanrecht
 • Reinigen van het gasstel, afzuigkap en -roosters
 • Schoonmaken van de badkuip en/of douchecabine
 • Desinfecteren van de wc met bleek en/of wc-eend
 • Soppen binnen- en buitenkant badkamerkastjes
 • Water geven van de planten en sproeien van de tuin
 • Uitlaten en/of kooien schoonmaken van huisdieren

Zet in je eigen oproep welke taken je graag wil overdragen, of ga binnen het ruime aanbod van huishoudelijke hulpen op Hulp.nl op zoek naar degenen die aanbieden wat jij zoekt. Het is belangrijk om goed te communiceren over de inhoud, kwaliteit en duur van de klusjes. Zolang de afspraken helder zijn zullen jullie een fijne samenwerking tegemoet gaan!

Recente profielen in Haarlem

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Haarlem?

Een huishoudelijke hulp in Haarlem kost ongeveer 10 euro per uur. Dit betaal je direct uit aan hem of haar zonder dat Hulp.nl hierbij betrokken is. Meestal hebben de schoonmakers of poetshulpen al een bedrag in gedachten. Voel je echter vrij om hierover te onderhandelen. Je kan het bedrag af laten hangen van, bijvoorbeeld, de kundigheid en bedrevenheid van de hulp. Als de schoonmaker ver moet reizen om op locatie te komen vraagt hij of zij daar wellicht ook een extraatje voor. Als je binnen het aanbod een huishoudelijke hulp ziet die je bevalt, stuur dan gerust een berichtje en vraag naar de gewenste vergoeding.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp