Clicky

Huishoudelijke hulp Rotterdam

Hulp.nl maakt het makkelijk om in Rotterdam een betrouwbare hulp in de huishouding te vinden. Of je nu dagelijkse hulp nodig hebt aangezien je het simpelweg niet meer zelf kunt doen, of omdat je wegens tijdgebrek in het drukke stadse leven af en toe wel een helpende hand kan gebruiken, Hulp.nl biedt een overzichtelijk platform waar je binnen enkele klikken de passende persoon vindt. Zo sta je er niet meer alleen voor!

Vind huishoudelijke hulp

marion (64)
Liskwartier
Ires (40)
Beverwaard
Debora (37)
Liskwartier
i (35)
Stadsdriehoek
Flavia (50)
Overschie
rini (38)
Oosterflank
Tiana (23)
Groot IJsselmonde
G (42)
Nieuwe Westen
Petra (56)
Lombardijen
Manuela (53)
Middelland
Milvia (59)
Oud Mathenesse
Anna Paula ()
Kralingen West

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Rotterdam?

Op Hulp.nl kan je binnen een paar stappen in contact komen met ervaren huishoudelijke hulpen, schoonmakers en werksters in Rotterdam, van Delfshaven tot Hillegersberg en van Overschie tot IJsselmonde. Zoek aan de hand van je postcode naar beschikbare schoonmakers in de buurt of maak je eigen oproep aan. Selecteer de dagdelen waarop je hulp nodig hebt en vermeldt eventueel de huishoudelijke taken. Huishoudelijke hulpen kunnen dan direct op jouw oproep reageren. Je kan zelf selecteren op, bijvoorbeeld, betrouwbaarheid, motivatie en beschikbaarheid. Hiernaast kan je ook zelf een bericht sturen naar iemand die je aanspreekt. Op deze manier vormt Hulp.nl een marktplaats waarop vragers en aanbieders van huishoudelijke hulp eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

295
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Rotterdam
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Rotterdam?

Je wilt je huishoudelijke taken graag overdragen aan iemand anders, maar wat doet een huishoudelijke hulp nu eigenlijk allemaal? Welke taken geef je wel uit handen en welke niet? Dit is volledig afhankelijk van jouw eigen wensen en van de aangeboden werkzaamheden door huishoudelijke hulpen in Rotterdam. Standaard en makkelijk overdraagbare taken zijn bijvoorbeeld het huis stofzuigen en de meubels afstoffen. Hiernaast kan de werkster ook helpen met lastige opdrachten, zoals de dakgoot afnemen met een ragebol of stof en spinnenwebben achter radiatoren verwijderen.

Belangrijk is dat je goed communiceert over de inhoud van de werkzaamheden. Daarnaast dien je de verwachtingen over de kwaliteit van het werk goed af te stemmen. De volgende werkzaamheden kunnen onder andere uitgevoerd worden:

 • Afstoffen van meubels in woonkamer, hal en keuken
 • Schoonmaken van de badkamer, slaapkamers en de gang
 • Stof van lastige plaatsen verwijderen, zoals op of achter kasten en onder een bureau
 • Uitruimen van de vaatwasser en inruimen van keukenkastjes
 • Doekje door de koelkast halen
 • Kleding en beddengoed wassen met wasmachine en droger
 • Wasgoed opbergen
 • Bedden opmaken
 • Boodschappen doen en opruimen
 • Ramen lappen aan de binnen- en buitenkant
 • Schoonvegen van de stoep en/of oprit voor het huis

Maak een lijstje met werkzaamheden, neem via Hulp.nl contact op met een schoonmaker die aan jouw wensen voldoet en overleg wat er moet gebeuren. Vervolgens kun je het uurtarief afspreken. Binnen het grote aanbod van huishoudelijke hulpen in Rotterdam vind je altijd wel iemand die bij jou past.

Recente profielen in Rotterdam

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Rotterdam?

De kosten van een huishoudelijke hulp in Rotterdam zijn onder meer afhankelijk van de leeftijd, relevante ervaring en grondigheid van de hulp. Daarnaast hangt het uurtarief ook samen met het soort taken dat hij/zij zal gaan uitvoeren. Soms speelt reistijd nog een rol. Gemiddeld vraagt een huishoudelijke hulp in Rotterdam rond de tien tot veertien euro per uur. Een hoger tarief wil niet altijd zeggen dat een werkster veel ervaring heeft en vlot de werkzaamheden kan uitvoeren. Hier kun je natuurlijk wel naar vragen. Vaak zijn de tarieven onderhandelbaar. De afspraken over het salaris maak je dus samen. Ook de uitbetaling regel je zelf. Hulp.nl komt hier niet aan te pas. Heb je een huishoudelijke hulp gezien die je aanspreekt en ben je benieuwd naar het uurtarief? Stuur hem of haar dan gerust even een berichtje.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp