Clicky

Huishoudelijke hulp Tilburg

Op Hulp.nl kan je terecht als je wat extra hulp in het huishouden kan gebruiken. Geen zin meer om zoveel tijd kwijt te zijn aan de dagelijkse karweitjes? We hebben een ruim aanbod aan huishoudelijke hulpen die het graag van je overnemen. Zij zijn makkelijk te bereiken en per direct beschikbaar. Ons betrouwbare platform biedt vragers en aanbieders van huishoudelijke hulp in Tilburg de mogelijkheid om elkaar snel te vinden.

Vind huishoudelijke hulp

Nathasha (29)
Het Zand
Miranda (38)
Groenewoud
Marcella (39)
Wandelbos-Noord
Malika (45)
Vlashof
Savania (19)
Het Zand
Maria Moreira-Schoenmakers (54)
Quirijnstok
Nicole (39)
Groenewoud
Anna (32)
De Hasselt
Tina (42)
Het Zand
Wendy (45)
Korvel
Maria (49)
Groenewoud
Brenda (39)
Trouwlaan

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Tilburg?

Vul op Hulp.nl je postcode in om aanbieders van huishoudelijke hulp in Tilburg te vinden. Op deze manier kom je snel in contact met werksters die in jouw directe omgeving actief zijn. Je kan een selectie maken van degenen die aan jouw wensen voldoen en ze meteen een berichtje sturen. Je kan ook zelf een oproep plaatsen waarin je vraagt om huishoudelijke hulp in Tilburg. In deze oproep omschrijf je duidelijk het werk dat je vraagt van de hulp. Hiernaast is het ook handig om informatie toe te voegen met betrekking tot de gewenste tijden, het aantal uren en het voorgestelde salaris. Huishoudelijke hulpen kunnen dan reageren op jouw bericht. Op beide manieren vind je snel die extra kracht in huis die je nodig hebt!

72
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Tilburg
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Tilburg?

Wat kan een huishoudelijke hulp in Tilburg voor je betekenen? Dit is afhankelijk van wat de hulpen in de regio zelf aanbieden. Dit zal vaak simpel veeg- en stofzuigwerk zijn, maar kan oplopen tot het schrobben en boenen van lastige plekjes in en om het huis. Het uitlaten van huisdieren, doen van boodschappen of bijhouden van de tuin zijn bijvoorbeeld ook bezigheden die worden aangeboden en/of gevraagd. Als je niet vindt wat je zoekt, kan je natuurlijk altijd in je eigen oproep om de uitvoering van specifieke taken vragen. Huishoudelijke hulpen die zich daarin kunnen vinden, bieden zich dan vanzelf aan en sturen je een berichtje. Huishoudelijke hulpen in Tilburg voeren bij klanten voornamelijk de volgende taken uit:

 • Wassen van de vuile vaat en schoonmaken van het aanrecht
 • Opruimen en stofzuigen van de woonkamer
 • Poetsen en dweilen van de keuken
 • Afstoffen van kastjes en tafeltjes
 • Schoonmaken van de badkamer incl. moeilijke plekjes zoals doucheputjes
 • Lappen van de ramen
 • Soppen en boenen van toiletten
 • Zuigen en dweilen van de keuken
 • Strijken en opvouwen van het wasgoed
 • Verschonen van de bedden
 • Ophalen van kinderen uit school en klaarmaken van tussendoortje of eten
 • Vegen van tuin en weghalen van onkruid

Het is handig om voor jezelf van tevoren te bedenken welke taken de huishoudelijk hulp moet uitvoeren. Kijk of de aangeboden hulpen in Tilburg aan je wensen voldoen en/of omschrijf duidelijk waar je naar op zoek bent in je eigen oproep. Binnen het ruime aanbod van Hulp.nl zit altijd wel een huishoudelijke hulp die je aanspreekt. Zodra je een afspraak wil maken, is heldere communicatie erg belangrijk. Zorg dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over, bijvoorbeeld, de uit te voeren taken, de werktijden en het uurloon.

Recente profielen in Tilburg

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Tilburg?

Gemiddeld ligt het uurtarief voor huishoudelijke hulp in Tilburg rond de 10 euro. Afhankelijk van, onder andere, de kwalificaties, leeftijd en reistijd van de werkster of schoonmaakster, kan dit bedrag oplopen tot ongeveer 15 euro. Denk hierbij ook aan de werkdagen en werktijden. Wil je dat je huishoudelijke hulp werkt in het weekend of in de avonduren? Dan kan het zijn dat hij of zij een hoger tarief vraagt. Over het algemeen geldt het volgende: Des te hoger het loon, des te hoger de verwachtingen met betrekking tot de kwaliteit en snelheid waarmee de huishoudelijke taken worden uitgevoerd. Elke hulp stelt in principe zijn of haar eigen uurtarief vast, maar je kan gerust een berichtje sturen om te onderhandelen over de prijs.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp