Clicky

Huishoudelijke hulp Utrecht

Op Hulp.nl vind je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp in Utrecht. Binnen enkele stappen leg je contact met een betrouwbare en ervaren schoonmaker. Wil je simpelweg meer tijd besteden aan andere activiteiten dan het huishouden, op Hulp.nl vind je een uitgebreide keuze aan personen om deze taken van je over te nemen.

Vind huishoudelijke hulp

Gulcan (48)
Lombok-West
Houriaje ()
Terwijde-West
Serena (22)
Prins Bernhardplein en omgeving
Oum (36)
Wolga- en Donaudreef en omgeving
Salima (31)
Oudwijk
Galina (49)
Taag- en Rubicondreef en omgeving
Carolina oviedo (34)
Elegantierstraat, Mariëndaalstraat en omgeving
Hannelore (60)
Lunetten-Noord
Arthur (32)
Lunetten-Zuid
Mandy (32)
Oog in Al
meriam (39)
Kanaleneiland-Zuid
Dina (44)
Elegantierstraat, Mariëndaalstraat en omgeving

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Utrecht?

Hulp.nl is het online platform waar je op een simpele wijze contact kan leggen met betrouwbare werksters in Utrecht. Van Utrecht Overvecht to Lunetten en van de Dichterswijk tot Wittevrouwen. Op de website ga je op zoek naar de persoon die jou aanspreekt. Vervolgens bekijk je de ervaring, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Voldoet hij of zij aan jouw eigen wensen en eisen, dan kun je direct contact opnemen met de schoonmaakster. Hulp.nl laat je vrij om met de gekozen persoon afspraken te maken op het gebied van de uit te voeren taken, werkdagen en/of tijden. Wil je graag dat beschikbare hulpen contact met jou opnemen? Dan kan dat door een eigen oproep aan te maken, waarin je de werkzaamheden vermeldt die verricht moeten worden. Zo vind je in eenvoudig een goede huishoudelijke hulp.

146
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Utrecht
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Utrecht?

Zodra je een geschikte huishoudelijke hulp in Utrecht hebt gevonden is het handig om de uit te voeren taken te bespreken, maar wat kan een hulp nu precies voor je betekenen? Werkzaamheden als het schoonmaken van de keuken, het afstoffen van meubels en het opmaken van de bedden vallen doorgaans natuurlijk binnen het takenpakket. Daarnaast kunnen ook tijdrovende klusjes als het zemen van de ramen en het grasmaaien van de tuin worden uitgevoerd. Uiteraard wordt dit alles in goed overleg met de hulp afgesproken. Een aantal taken die kunnen worden uitgevoerd:

 • Reinigen van de wc, bad en douche
 • Stoffen van woonkamer, slaapkamers en gang
 • Schoonmaakdoek over de meubels halen
 • Afnemen van schakelaars en armaturen
 • Dweilen van de bijkeuken
 • Ophangen, strijken en opbergen van de schone was
 • Afhalen van het beddengoed
 • Ontvetten van de keuken
 • In- en uitruimen van de afwasmachine
 • Opbergen van boodschappen
 • Opruimen van de berging
 • Planten water geven
 • Snoeien van de heg

Zorg dat je alle taken opschrijft en zoek via Hulp.nl naar de geschikte kandidaat om de werkzaamheden uit te voeren. Misschien kan je wel hulp bij het koken gebruiken of is je huis toe aan een grote schoonmaakbeurt na een verbouwing. In Utrecht kun je kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod, waar altijd een passende kracht tussen te vinden is.

Recente profielen in Utrecht

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Utrecht?

Afhankelijk van de te verrichten taken en de ervaring van een hulp kunnen de kosten worden bepaald. In Utrecht dient rekening te worden gehouden met een bedrag van tussen de 9 en 15 euro per uur. De meeste werksters vragen tien of twaalf euro per gewerkt uur. Afspraken over het te betalen uurtarief en de uitbetaling dienen in overleg met de huishoudelijke hulp te worden gemaakt. Hulp.nl speelt verder geen rol bij het bepalen van het uurtarief en de betaling. Wil je graag weten wat een huishoudelijke hulp als uurtarief heeft, stuur dan even een berichtje met jouw vraag. Stem vervolgens af welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden en op welke dagen / tijden.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp