Clicky

Huishoudelijke hulp Breda

Word je ook niet zo vrolijk van de dagelijkse schoonmaak karweitjes in huis? Als je wel een helpende hand in het huishouden kan gebruiken, is er nu Hulp.nl. Dit online platform maakt contact leggen met huishoudelijke hulpen in Breda heel eenvoudig. Via Hulp.nl kan je gratis en snel berichtjes sturen naar beschikbare schoonmakers in jouw regio die aan al je huishoudelijke wensen voldoen.

Vind huishoudelijke hulp

Ingrid (57)
Doornbos-Linie
Barbara (43)
Kesteren
Kimberley (34)
Kesteren
Ivana ()
Haagpoort
Angela (42)
Blauwe Kei
Miranda (46)
Geeren-Noord
Sara (36)
Wisselaar
Jootje (46)
Heksenwiel
Debby (37)
Geeren-Zuid
Milena (24)
Gageldonk
Mickey (25)
City
erkan (37)
Brabantpark

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Breda?

Via Hulp.nl leg je makkelijk contact met betrouwbare, passende huishoudelijke hulpen in Breda. Als je je postcode invult om zo je locatie te bepalen vind je een lijst met alle profielen van beschikbare hulpen bij jou in de buurt, van Wisselaar tot ‘t Ginneken en van Princenhage tot Breda Oost. Neem gerust een kijkje om uit te vinden wat voor mensen zich aanbieden. Op basis van, bijvoorbeeld, hun motivatie, expertise of tarief kan je iemand uitzoeken die bij je past. Stuur hem of haar dan een berichtje om te laten weten dat je interesse hebt. Hiernaast kan je ook zelf een oproep aanmaken. Omschrijf daarin wie je bent, wat je nodig hebt, op welke dagdelen je hulp zoekt en eventueel tegen welk tarief. Beschikbare huishoudelijke hulpen kunnen je dan een berichtje sturen. Zo brengt Hulp.nl mensen bij elkaar!

38
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Breda
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Breda?

Het is natuurlijk belangrijk om samen goed af te stemmen wat de hulp in de huishouding precies voor je gaat betekenen. Het soort taken dat hij of zij op zich gaat nemen varieert. Het kan uiteen lopen van een doekje over de vensterbanken halen, tot vloeren schrobben en het gras maaien. Goede communicatie over de inhoud, kwaliteit en snelheid van de werkzaamheden is dus van belang. Dit zijn een aantal voorbeelden van taken die huishoudelijke hulpen in Breda op zich nemen:

 • Afnemen van plafond en stofzuigen van de woonkamer
 • Dweilen van de benedenverdieping
 • Afnemen van stof van de plinten, kozijnen en kasten
 • Poetsen van de keukenkastjes met een werkdoekje
 • Bleken, oppoetsen en schoonspoelen van het aanrechtblad
 • Afnemen van fornuis en afzuigkap
 • Schoonmaken van de magnetron/oven
 • Poetsen en ontkalken van de badkamertegels
 • Uitnemen bad/douche en wastafels
 • Zemen van spiegels
 • Reinigen van toilet met wc-eend, toiletborstel en -doekjes
 • Nalopen van schakelaars, wandcontactdozen en radiatoren
 • Water geven aan huiskanerplantjes
 • Aanvegen van het straatje voor en achter het huis

Het is handig om eerst zelf een lijstje met taken samen te stellen waarvan je graag wil dat iemand deze van je over neemt. Hiernaast kan je alvast nadenken over de kwaliteiten die je belangrijk vindt van een huishoudelijke hulp. Ben je erg gesteld op grondigheid? Wil je samen een kopje koffie drinken van tevoren of moeten de taken het liefst zo snel mogelijk zijn afgerond? Als je dit vast bedenkt en dan door het overzicht met profielen gaat, kan je snel bepalen wie bij jouw wensen aansluit. Zodra je iemand hebt gevonden, bespreek dan goed met elkaar welke taken moeten worden uitgevoerd. Hiernaast kun je ook afspraken maken over het afwerkingsniveau. In hoeverre dient alles grondig te worden schoongemaakt, en hoeveel tijd mag dit in beslag nemen? Heldere communicatie hierover is natuurlijk erg belangrijk.

Recente profielen in Breda

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Breda?

Elke huishoudelijke hulp stelt in principe zijn of haar eigen uurtarief vast. Hier kan vaak wel over onderhandeld worden. In Breda ligt het gemiddelde salaris voor een huishoudelijke hulp tussen de 9 euro en 12,50 per uur. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de gewenste uit te voeren taken, werkdagen, werktijden en eventuele reistijd van de huishoudelijke hulp. Schoonmakers die ‘s avonds of op zondag te werk moeten gaan kunnen hier een extra toeslag voor vragen. Daarnaast hangt salaris ook samen met het niveau van het werk en de nauwkeurigheid waarmee het wordt uitgevoerd. Omdat het tarief van verschillende factoren afhankelijk is, is het dus belangrijk om hier van tevoren goede afspraken over te maken. Zodra je een huishoudelijke hulp hebt gevonden die aan je wensen voldoet en actief is in Breda, kun je hem of haar gerust een berichtje sturen om het uurtarief te bespreken.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp