Clicky

Carola, 71 jaar

  • Buitenwijk Wageningen-Oost, Wageningen
  • Oppas
  • Gastouder

Omschrijving

Zeer ervaren enthousiaste liefdevolle oppas/gastouder die graag op kinderen en honden past. (kan in hetzelfde gezin zijn) Heb zelf een hond(Engelse Cockerspaniel) van 12 jaar oud. Mijn ervaring met honden zit vooral in o.a. het helpen begeleiden vanpuppies bij ouderen als vakantie honden oppas 9 jr in een asiel gewerkt Diploma asielbeheerster/pensionhoudster) dus kan je wel zeggen dat ik de nodige ervaring met honden heb
Als oppas/gastouder voor kinderen heb ik mijn 2jarige K.V.J.V
(Kinderverzorging Jeugdverzorging heb ik in verschillende kinderdagverblijven peuterspeelzalen buurthuizen en in gezinnen via een Gastouderbureau ( niet alleen) maar ook prive. Kortom werken met honden en/of kinderen is mijn grote passie waarin ik mij volledig in kan uitleven. Momenteel zoek ik ook werk daarin.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Nee
Di Nee Ja Ja
Wo Nee Ja Ja
Do Ja Ja Nee
Vr Nee Ja Ja
Za Nee Ja Ja
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons