Clicky

Nog geen foto

Aaliyah, 16 jaar

  • Lemmer
  • Oppas

Omschrijving

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Aaliyah en ik ben 16 jaar en woon in Lemmer. Via deze manier zoek ik een oppas-adres(sen). Dit studiejaar ben ik gestart met de opleiding pedagogisch medewerker en lijkt het me erg leuk, gezellig en leerzaam om op kinderen te passen.

Ik ben meestal beschrikbaar in de avonden en in het weekend ook overdag. Ik heb al een paar keer opgepast op mijn neefje en nichtje en ik heb stage gelopen bij de kinderopvang mijn Doomijn en ga dit jaar beginnen met stage bij Het kinderwoud De Arke. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om creatieve dingen te doen met kinderen. Denkt u dat ik geschikt ben voor uw dochter of zoon, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Moedertaal:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
2 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Nee Ja
Wo Nee Nee Nee
Do Nee Nee Nee
Vr Nee Nee Ja
Za Ja Ja Nee
Zo Nee Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons