Clicky

Kezziban, 19 jaar

  • Graafsebuurt-Noord, Den Bosch
  • Oppas

Omschrijving

Hallo, ik ben Kezziban.

Ik ben 16 jaar, en woon in Den Bosch.

Motivatie: ik hou van kinderen, en zou ze graag nog wat dingen bij willen leren, en natuurlijk ook helpen en vermaken. Ook is het voor mij geen probleem om met meerdere kinderen tegelijkertijd wat te gaan doen. Ik zou het heel leuk vinden om met kinderen te werken.

Ervaring: Zelf heb ik een jaartje opgepast fulltime bij een gezin met 4 kinderen waarbij de ouders er ook waren. Ik moest met de kinderen spelen en met ze naar de speeltuin of lekker in de tuin, maar niet alleen het spelen met het kinderen was belangrijk, zo moest ik ook nog opruimen en schoonmaken, koken, was opvouwen, strijken. En nog veel meer om het voor de ouders wat makkelijker te maken. De ouders waren terwijl ik er was ook thuis zodat zij rustig door konden werken zonder dat ze zich zorgen moesten maken over de kinderen of geen tijd hadden voor hun werk.

Beschikbaarheid: ik had het al wel vermeld, maar ik kan eigenlijk altijd wel na half 3 doorde weeks behalve op donderdag dan kan ik niet, en in het weekend kan ik als het nodig is de hele dag en avond. Voor deze zomervakentie ben ik ook de hele periode beschikbaar.

Ik hoop dat ik zo snel mogenlijk aan de slag kan, want ik ben momenteel vrij en kan fulltime werken als dat noodzakelijk is.

Met vriendelijke groet: Kezziban

Hopelijk tot snel!!!

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Nee Nee
Wo Nee Ja Ja
Do Nee Ja Nee
Vr Nee Ja Ja
Za Nee Ja Ja
Zo Nee Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons