Clicky

Jolanda, 55 jaar

  • De Oeverloperwijk, Dronten
  • Oppas
  • Nanny

Omschrijving

Ik ben Jolanda, 49 jaar, en zoek een leuk gezin om als vaste oppas/ nanny te mogen werken voor plm 24/30 uur per week. Ik heb het diploma MBO Helpende Zorg en Welzijn voor gastouders, Kinder EHBO en BHV. Ik heb veel ervaring met kinderopvang als gastouder van een kind die bij mij is geweest van baby tot aan het zesde jaar en naschoolse opvang van diverse kinderen. Zelf heb ik een zoon van nu 18 jaar. Daarnaast heb ik 15 jaar dansles gegeven aan kinderen tussen de 4 en 16 jaar. Op dit moment doe ik kantoorwerk, maar ben weer op zoek naar iets wat meer invulling aan mijn werk geeft. Ik zou graag bij een leuk gezin van max 2 kinderen thuis willen oppassen. Ik ben creatief, hou van muziek en dansen, speel graag in op de fantasie van kinderen en ben graag met ze buiten. Ik ben ook bereid om een handje te helpen in het huishouden. Als dit je aanspreekt kom ik heel graag in contact.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Ja Ja Nee
Do Ja Ja Nee
Vr Ja Ja Nee
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons