Clicky

Elli, 36 jaar

  • Landstrekenwijk, Lelystad
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hoi!

Wil mijzelf graag even aan u voorstellen 😁Mijn naam is Elli, 34 jaar en woon nu alweer 11 jaar Lelystad. Daarvoor heb ik in IJmuiden gewoond en heb daar jaren lang ervaring mogen opdoen in de thuiszorg als Alpha hulp👍Daarom denk ik dat ik u mogelijk kan helpen in de huishouding😁

Hoe werk Ik?

Ik werk volgens een eigen systeem waardoor ik  uw huis pas verlaat zodra ik pas echt tevreden ben. Vind het daarom ook niet erg als ik iets langer moet doorwerken, ben niet zo precies :) Ik kan verder goed tegen kritiek en ben heel makkelijk in de omgang.

Vind u het leuk eens kennis te maken? Dan kan ik ook persoonlijk naar u toe wat meer over mezelf vertellen en kunt u mij een berichtje sturen bij interesse!🤗

Vriendelijke groetjes

Elli

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Grieks
Hoogste opleiding:
HBO
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons