Clicky

Carliza, 22 jaar

  • Nijehaske, Heerenveen
  • Oppas

Omschrijving

Dag ouders,

Mijn naam is Carliza en ik ben 19 jaar oud. Ik woon sinds een half jaar in Heerenveen. Ik volg de opleiding tot verpleegkundige en zit in mijn derde schooljaar, mijn uiteindelijke doel is om Kinderverpleegkundige te worden. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in kinderen, ik wist dan al sinds kleins af aan dat ik later met kinderen wou gaan werken. Daarom lijkt oppaswerk mij echt heel leuk :).

ervaringen:
* Ik heb een aantal maanden stage gelopen in een kinderopvang, ik vond dat echt heel leuk. Dat waren kindjes tussen de 0 en 4 jaar.
* Ik heb 3 jaar opgepast op kinderen van 6, 9 en 12 jaar oud.

(( Ik kom zelf uit een grote familie, dus ben vaak op pad met mijn jongere nichtjes en neefjes :) ! ))

ik zou mezelf omschrijven als een lief, betrouwbaar en een spontaan persoon. Ik hou ervan om dingen met kinderen te ondernemen. Dus bijv samen met de kinderen naar de speeltuin, samen pannenkoeken baken of spelletjes spelen vind ik oprecht heel leuk!

Ik rook niet en drink niet. Wel ben ik parttime model en kan het soms zijn dat ik 1 keer per 3 maanden een week naar het buitenland moet, maar dat gebeurd dus 3 a 4 keer per jaar :)

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan hoor ik graag van u! :)

Groetjess
Carliza

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Portugees
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
25 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Nee Nee Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Nee Nee Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons