Clicky

Jitske, 51 jaar

  • Kollum, Kollum
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hallo,

Mijn naam is Jitske, ben een nette, hardwerkende, zelfstandige 49-jarige vrouw die graag huishoudelijk werk doet bij particulieren, zzp'ers en bedrijven in Noordoostfriesland en Westgroningen.
Dus in de gemeenten Achtkarspelen, Noard-EastFryslan, Tietjerksteradeel, Grootegast en Zuidhorn.
En ik werk bij particulieren en oa voor Stichting Alphatrots, Kwadrantgroep De Friese Wouden en Thuiszorg Het Friese Land.
PGB, Thuiszorg, ZZP, huishoudelijke dienstverlening aan personen met beperking en personen met schoonmaak-achterstand, WMO Wet Maatschappelijke Ondersteuning 2015: Maatwerk voorziening en Algemene Voorziening. Deze laatste telt voor de inwoners van de gemeente Noard-EastFryslan.
Ik heb het diploma Helpende Zorg en Welzijn MBO-2 en een VOG.
U bepaalt wat u gedaan wilt hebben en hoe u het gedaan wilt hebben. Ik werk ook zelfstandig. Heb 30 jaar ervaring. Huisdieren is geen probleem. Juist leuk indien u ze heeft.
Ik maak graag schoon bij clienten zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en om mensen een dienst te kunnen leveren in hun drukke leven.
Ik ben van mening dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen. Dus help ik graag mensen die om wat voor reden dan ook hulp nodig hebben.
Vraag vrijblijvend naar mijn uurtarief.

Ik hoor graag van u,


Vriendelijk groet,
Jitske.

Moedertaal:
Fries
Andere talen:
Duits
Engels
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
25 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Nee
Vr Ja Ja Ja
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons