Clicky

Cat an, 16 jaar

  • Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst, Lienden
  • Oppas

Omschrijving

Ik ben Cat An Nguyen. Ik ben vijftien jaar en woon op het Lingemeer. Ik zit op het RSG Lingecollege in Tiel in VWO 4 met het profiel Economie en Maatschappij. Ondanks mijn Vietnamese afkomst is mijn moedertaal Nederlands, ook beheers ik Engels goed met dank aan Cambridge English op school.

Ik werk op dit moment bij de Kruidvat, waar ik vaak met speelgoed en kinderen met vragen erover te maken heb gehad, als vakkenvuller, maar omdat mijn contract in november verloopt ben ik momenteel op zoek naar een ander baantje. Ik heb zelf een jonger zusje van dertien en ben van mezelf een rustig en als ik anderen moet geloven stil persoon, maar die wel orde kan houden. Hoewel, als uw kind een stuiterbal is, weet ik niet of ik hier de juiste persoon voor ben. Verder ben ik een goede luisteraar en volgens mijn huidige collega’s een harde werker, en weet ik waar jongere kinderen behoefte aan hebben. Hoewel ik met ze kan omgaan, kan ik ook serieus zijn, wat handig kan zijn als ze niet luisteren.

Behalve oppassen ben ik ook bereid om klusjes te doen als boodschappen, stofzuigen, opruimen en de kinderen te helpen met huiswerk. Ik kan simpele dingen als broodjes, eieren of pannenkoeken klaarmaken voor ontbijt en lunch, en indien u een blender bezit, smoothies maken.

Op mijn profiel staan mijn voorkeuren voor geschikte dagen aangegeven. Ik ben eventueel bereid om maandag- en woensdagavond op te passen, zolang het niet wekelijks is i.v.m. school.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Nee
Di Nee Nee Nee
Wo Nee Nee Nee
Do Nee Nee Nee
Vr Nee Nee Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons