Clicky

Nog geen foto

Wafae, 26 jaar

  • Kanaleneiland-Noord, Utrecht
  • Oppas
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Ben iemand die gek is op kinderen, ik zet me altijd voor de volle 100% in. Ik begrijp kinderen best snel, en weet ze snel gerust te stellen als ze verdrietig zijn. Ik behandel ze met alle liefde van de wereld, dus als je ze bij mij laat dan kan je met een gerust hart weg. Ik ben flexibel, dus je een keer dagje tussenuit wilt, of wat belangrijks te doen hebt en snel weg moet dan kan je op mij rekenen.


En als het gaat om huishouden, ben je bij mij ook op het goeie adres, ik hou van schoonmaken klinkt raar he.. vooral voor iemand van 24 maar vind echt super leuk. Ik ben pas gelukkig als een huis er spik en span uitziet. Dus mij als hulp in jou huishouden krijg je absoluut geen spijt van dat beloof ik je. Voor schoon en fris huis ben je bij mij dus op t goeie adres.. klik niet weg maar stuur me gerust een bericht voor een kennismaking ,en ik vind helemaal niet erg om dagje te werken zodat je kan zien hoe ik mijn werk verricht, en daaruit kan jij zelf beslissen of je me wel of niet wilt aannemen!

Moedertaal:
Marokkaans Arabisch
Andere talen:
Nederlands
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons