Clicky

Masia&yaquira, 19 jaar

  • Oosterpark, Harlingen
  • Oppas

Omschrijving

Ik ben masia, 18 jaar. Ik en mijn vriendin Yaquira (19 jaar), houden van kinderen. We zijn van Molukse komaf en dat betekend een grote familie met heel veel lieve nichtjes en neefjes waar we op mochten passen. De ervaring is er. Van het verschonen van pampers naar avondeten koken en uitjes. We houden ervan om kinderen te zien lachen en te helpen bij de dingen die ze nog lastig vinden. We zouden het erg leuk vinden om op de vrije avonden die we hebben, naast onze fulltime baan, op te passen. Want wij zien het niet als werken, maar we zien het als een soort van “hobby”!

We zijn sociaal, behulpzaam, doorzetters en twee grappige leuke meiden. Vertrouwen is een pré voor ons en daar hechten we dan ook veel waarde aan. Ook zijn we flexibel alleen is het even kijken of het te combineren is met onze vaste baan. Maar we denken in oplossingen en niet in problemen!

Naast onze vaste baan willen we in de toekomst onze school nog oppakken, maar we kijken nu eerst voor een leuk plekje voor ons samen. Ik (Masia) heb de havo gedaan en Yaquira heeft een mavo diploma behaald. We zijn van Den Bosch naar Harlingen verhuisd en zijn nu dus aan het sparen voor ons toekomstige huisje! Uiteindelijk willen we in Leeuwarden een mbo-4 opleiding volgen, maar voor nu willen we eerst alles weer op orde hebben!

Liefs,

Masia en Yaquira.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
2 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Nee Ja
Wo Nee Nee Ja
Do Nee Nee Ja
Vr Nee Nee Ja
Za Nee Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons