Clicky

Rianne, 64 jaar

  • Beeklust, Almelo
  • Huishoudelijke hulp

Omschrijving

Hallo, leuk dat je op mijn profiel een kijkje neemt. Ik ben Rianne. Kom uit Almelo en ben 60 jaar. Ik werk vanaf 1986 in de schoonmaak. Al geruim 30 jaar. Ben begonnen als schoonmaaker in bejaarden tehuis, daarna heb ik 14 jaar lang een school schoon gemaakt elke doordeweekse dag en tegenwoordig maak ik kantoorpanden en bij diverse ouderen thuis schoon. Ik ben afgestudeerd voor thuishulp en schoonmaakster en heb hier ook mijn diploma's voor.

Verder ben ik een spontane vrouw van 60 jaar, met een bak aan ervaring. Als je voor mij kiest zorg ik voor een relaxte ontspannen sfeer. En sta ik altijd voor uw klaar. Mijn service wordt altijd gewaardeerd en ik probeer te helpen waar ik kan. Ik pak alle klussen aan, ik ben geen stil zitterig persoon en maak altijd alles tip top in orde.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Duits
Hoogste opleiding:
universiteit
Maximale reisafstand:
15 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Nee
Di Ja Ja Nee
Wo Ja Ja Nee
Do Nee Ja Nee
Vr Ja Ja Nee
Za Ja Ja Nee
Zo Ja Ja Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons