Clicky

Benthe, 18 jaar

  • Transvaalbuurt, Haarlem
  • Oppas

Omschrijving

Beste ouders,

Ik ben Benthe en ik ben 18 jaar oud. Al vanaf mijn twaalfde pas ik op bij verschillende gezinnen met kinderen van alle leeftijden (2 maanden-12 jaar). Doordat mijn moeder in het basisonderwijs werkte en ik haar bijna elke week hielp, kan ik goed met kinderen omgaan. Ik ben dol op kinderen en vind het superleuk om op te passen. Ik houd ervan om met kinderen te knutselen, ze voor te lezen en ze te helpen met huiswerk.

Ik ben net weer in Nederland na een jaar gewerkt te hebben als au pair in Parijs. In dat jaar moest ik elke dag de kindjes ophalen, met ze spelen en ze in bad doen. Ook moest ik regelmatig koken en ze naar bed brengen.

Voor dit jaar paste ik vooral op bij gezinnen met baby's en peuters. Ook heb ik regelmatig op mijn babynichtje gepast. Ik heb dus veel ervaring met baby's! Daarnaast heb ik ook een EHBO- cursus gevolgd speciaal toegespitst op baby's en kinderen.

In september begin ik met mijn studie en zal ik dus iets minder tijd hebben. Ik weet mijn rooster natuurlijk nog niet, maar ik zal in ieder geval 's avonds en in het weekend beschikbaar blijven. Tot die tijd ben ik natuurlijk nog beschikbaar voor overdag!

Ik kijk uit naar uw reactie!


Groetjes, Benthe

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
middelbare school
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Nee Nee Ja
Di Nee Nee Ja
Wo Nee Nee Ja
Do Nee Nee Ja
Vr Nee Nee Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons