Clicky

Maria, 51 jaar

  • Toekomstig bestemmingsplan Noord, Vriezenveen
  • Gastouder

Omschrijving

Mijn naam is Maria Castro Beekman (1968), moeder van 3 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn MBO 2 gedaan en een cursus herkenning kindermishandeling. Daarnaast ben ik in het bezit van kinder EHBO, waar ik jaarlijks een herhaling voor volg.

September 2016 ben ik begonnen als een geregistreerd gastouder, bij een erkend gastouderbureau. Ik ben een flexibele gastouder en ik pas op kinderen van 0-12 jaar 24-uurs opvang van maandag tot er met zondag

Ik ben gastouder geworden, omdat ik graag met kinderen werk. Ik vind respect belangrijk in de opvang. Ik vind dat iedereen mag zijn zoals hij is. Ik laat dit zien door naar elkaar te luisteren, ieder kind aandacht te geven, te kijken naar het kind en daar op in te spelen. In mijn opvang geef ik de kinderen liefde, zorgzaamheid, geborgenheid, openheid, eerlijkheid en vrolijkheid.

We hebben in huis een slaapkamer met een hele grote ballenbak, waar de kinderen veel plezier in hebben. De kinderen kunnen zich ook verkleden of met de poppenkast, lego, knex, tafelvoetbal, poolen en met de Wii spelen.
Buiten kunnen de kinderen spelen met de trampoline, glijbaan, schommel, zwembad, fietsen, auto’s, knuffelmuur, tractor en overige speelgoed
De kinderen vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Knutselen, plakken en verven. Buiten pannenkoeken bakken of koekjes bakken, dansen, voetballen, basketballen vinden de kinderen ook leuke activiteiten.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik regelmatig. Ik maak ook graag raamschilderingen.

Wanneer we met de kindjes ga wandelen dan gaan we naar Smik en Smak, dat zijn twee varkens. De kinderen gaan de varkens dan voeren met beukennootjes. Eendjes voeren of naar het hertenkamp toe gaan vinden de kinderen ook heel leuk.

Elke dag is anders en elke dag maken we er een feestje van, Dus welk kindje komt er gezellig bij ons spelen...

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
5 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons