Clicky

Ingrid, 50 jaar

  • Zeeheldenbuurt, Winschoten
  • Huishoudelijke hulp
  • Oppas

Omschrijving

Schoon&Groen Biedt hulp in Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze missie is het creëren en behouden van banen. Daarbij focussen we ons met name op mensen die qua leeftijd een afstand op de arbeidsmarkt hebben, denk daarbij aan de groep van 35-67 jaar. Deze mensen hebben vaak door het omvallen van diverse organisaties ontslag gekregen, hebben heel veel ervaring in de schoonmaakbranche maar komen door de leeftijd niet meer aan de slag. Wij vinden het jammer om al die ervaring thuis te laten en bieden juist die groep een nieuwe kans. Van alle dagelijks voorkomende schoonmaakklusjes maar ook boodschappen doen, wassen/strijken of even de hond uitlaten, in overleg is heel veel mogelijk!
Mijn naam is Ingrid, ik ben de coördinator van Schoon&Groen, het is mijn taak om een zo goed mogelijke match te maken tussen klant en medewerker. Daarbij zijn de wensen van de klant uiteraard erg belangrijk.
Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Duits
Engels
Hoogste opleiding:
HBO
Maximale reisafstand:
50 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Nee Nee
Zo Nee Nee Nee
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons