Clicky

Jolanda, 56 jaar

  • Mettegeupel, Oss
  • Oppas

Omschrijving

Ik ben getrouwd en heb twee grote kinderen een dochter en een zoon en ik pas al 10 jaar op andere kinderen !
Ook kinderen met gedragsproblemen hoogbegaafd et cetera is voor mij ook geen probleem ! Momenteel pas ik ook op een verstandelijk gehandicapt jongen en een meisje met downsyndroom ! Verder heb ik opgepast op baby’s en kinderen in verschillende leeftijden !
Ik ben zeer geduldig en begripvol ieder kind is uniek , ik Ben graag buiten met de kinderen en vind het leuk om bijvoorbeeld naar een buiten of binnen speeltuin te gaan afhankelijk van het weer!of bijvoorbeeld naar een kinderboerderij ! Ik heb namelijk twee passies kinderen en dieren ! Zelf heb ik een hond een golden retriever waar alle kinderen dol op zijn en zij op hun !
Ik heb een elektrische bakfiets waar vier kinderen in kunnen ,met twee bankjes en gordeltjes! Kinderen vinden dat ontzettend leuk! Ik kan ook eventueel bij u in huis oppassen ! En dan zijn natuurlijk ook huisdieren geen probleem !
Ik hoop binnenkort met u en de kind(deren) kennis te mogen maken !

Moedertaal:
Nederlands
Andere talen:
Engels
Hoogste opleiding:
MBO
Maximale reisafstand:
10 kilometer

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma Ja Ja Ja
Di Ja Ja Ja
Wo Ja Ja Ja
Do Ja Ja Ja
Vr Ja Ja Ja
Za Ja Ja Ja
Zo Ja Ja Ja
Vanaf:
direct

Neem contact op

Je bericht staat klaar om verstuurd te worden! We hebben alleen nog enkele gegevens van je nodig zodat de ontvanger contact met jou kan opnemen. Al een account? Log in.

Met het versturen van het bericht ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement. Er wordt een account met oproep voor je aangemaakt.

Twijfels bij dit profiel? Meld het ons