Clicky

Huishoudelijke hulp Amersfoort

Als je het druk hebt met je werk, je gezin en andere bezigheden schieten de dagelijkse klusjes er vaak bij in. Het huishouden blijft echter op volle toeren draaien. Wat nu? Het is tijd om een huishoudelijke hulp te regelen. Hij of zij kan je werk uit handen nemen zodat jij meer tijd hebt voor belangrijkere zaken hebt. Hulp.nl helpt je bij het vinden van een schoonmaker of werkster bij jou in de buurt. Zo sta je er als Amersfoorter niet meer alleen voor!

Vind huishoudelijke hulp

Iloon ()
Erasmusstraat
arlene (62)
Vinkenbaan
maya (33)
Birkhoven en Bokkeduinen
Jennifer ()
Coninckstraat
Sien (58)
Willem III
schoonmaakster (31)
Birkhoven en Bokkeduinen
Esther (52)
De Horizon
Dieneke (52)
Bloemenbuurt-Oost
Melissa (24)
Zwaluwenstraat
Deolinda (44)
Vlasakkers
Desiree (32)
Weberstraat
Sanae (23)
Bomenbuurt

Hoe regel ik een huishoudelijke hulp in Amersfoort?

Vragers en aanbieders van huishoudelijke hulp in Amersfoort kunnen elkaar gemakkelijk vinden via Hulp.nl. Je kan met behulp van je postcode op zoek gaan naar jouw huishoudelijke match of zelf een oproep plaatsen. Hulp.nl biedt een helder overzicht van schoonmakers en werksters die zich aanbieden bij jou in de buurt: Van Vathorst tot Nimmerdor en van Isselt tot de Wieken. Hieruit kan je makkelijk iemand selecteren die aan jouw wensen voldoet. Bijvoorbeeld op basis van leeftijd of bekwaamheid. Als je ervoor kiest om een oproep te plaatsen, vermeldt dan duidelijk waar je naar op zoek bent en wat je criteria zijn. Op deze manier komen vragers en aanbieders makkelijk met elkaar in contact en is het duidelijk wat er van beide partijen wordt verwacht. Stuur wat berichtjes heen en weer om aan te voelen of er een klik is en maak uiteindelijk een afspraak om de werkzaamheden samen door te nemen. Jullie hebben gezamelijk de controle, Hulp.nl komt hier niet meer aan te pas. Wel zo fijn!

52
Beschikbare huishoudelijke hulpen in Amersfoort
Bekijk alle profielen

Wat doet een huishoudelijke hulp in Amersfoort?

Een huishoudelijke hulp in Amersfoort kan verschillende klusjes voor je doen. Het is daarom handig om bij voorbaat al een aantal taken op papier te zetten die jij van belang vindt. Dan kan je op basis daarvan al een selectie maken binnen het grote aanbod hulpen. Het is voor de schoonmaker of werkster die je uiteindelijk benadert dan ook meteen duidelijk wat er van hem of haar verwacht wordt. Om je een idee te geven van de werkzaamheden die huishoudelijke hulpen veelal uitvoeren in Amersfoort, staat hieronder een opsomming van voorbeeldtaken:

 • Stoffen en/of dweilen van de woonverdieping
 • Opruimen en stofzuigen slaapkamers en overloop
 • Schoonmaken van de luxaflex
 • Afdoen van meubels met natte doek
 • Afnemen plinten, deurposten en deurklinken
 • Reinigen van het gasfornuis, gootsteen en aanrecht
 • Schoonmaken badkamer (o.a. douchekop, badkuip en spiegel)
 • Reinigen douchegordijn en weken van plastic douchematje in Biotex
 • Soppen van de toiletten
 • Verschonen en opmaken van de bedden
 • Strijken van schoon wasgoed
 • Verzamelen van het afval en wegbrengen van vuilniszakken
 • Halen van boodschappen en (voor)bereiden van het eten
 • Vegen en/of schoonspuiten van het balkon
 • Opruimen en schoonvegen van de garage
 • Schoonmaken van de terrasmeubels

Bespreek samen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en hoe grondig dit moet gebeuren. Wil je dat je huis zo op het oog schoon toont? Of dat alles uitgebreid tot in detail wordt aangepakt? Wees hier duidelijk over. De huishoudelijke hulp zal zelf ook aangeven wat hij of zij gewend is.

Recente profielen in Amersfoort

Toon alle profielen

Wat kost een huishoudelijke hulp in Amersfoort?

Een huishoudelijke hulp in Amersfoort kost ongeveer 11 - 13 euro per uur. De prijs kan oplopen als je, bijvoorbeeld, afwijkende tijden opgeeft en/of als de werkzaamheden die je verlangt van je hulp bovengemiddeld zwaar zijn. De meeste schoonmakers en werksters hebben zelf een uurtarief in gedachten maar hier valt over te discussiëren. Uiteindelijk is het een gezamenlijke beslissing. Stem ook goed af wanneer en op welke manier de uitbetaling plaatsvind. Andere dingen om aan te denken zijn: Betaal je door in geval van ziekte? Hoelang gaan jullie de overeenkomst aan? Zorg voor heldere communicatie over deze zaken.

Geef gemakkelijk je wensen op en vind je huishoudelijke hulp